Viral|09.06.2022 10:00

Αναστάτωση στους φανατικούς των KFC: Η έλλειψη αυτού του συστατικού στην Αυστραλία άλλαξε την κλασσική συνταγή των burger

Newsroom

Μέρος της... κλασικής συνταγής του burger είναι και το μαρούλι το οποίο όμως είναι είδος που τείνει να εκλείψει από την Αυστραλία. Η χώρα έχει τεράστιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο λαχανικό, η τιμή του οποίου έχει εκτοξευτεί. Κάτω από αυτές τις συνθήκες η αλυσίδα KFC αποφάσισε να το βγάλει από το μενού της και να στραφεί στο λάχανο.

Όπως αναφέρει το BBC, οι πρόσφατες πλημμύρες στην Αυστραλία κατέστρεψαν μεγάλο μέρος της παραγωγής και οι διαθέσιμες ποσότητες είναι εξαιρετικά περιορισμένες, έτσι τα KFC στράφηκαν στο λάχανο.

Σύμφωνα το βρετανικό μέσο, ότι η τιμή του μαρουλιού ανέρχεται στα 10 δολάρια Αυστραλίας (7,18 δολάρια ΗΠΑ), δηλαδή τουλάχιστον τρεις φορές άνω των φυσιολογικών επιπέδων.

Όλες οι ειδήσεις

Νέο σόου προκλητικότητας Ερντογάν - Μπαχτσελί σήμερα στη Σμύρνη: Με ασκήσεις για κατάληψη νησιών η EFES 2022

Γιούλικα Σκαφιδά: Θύμα ξυλοδαρμού η ηθοποιός - «Υπερασπίστηκα κοντινό μου άνθρωπο, που δέχεται κακοποιητική συμπεριφορά»

Ζώα συντροφιάς: Παράταση επ' αόριστον για τις υποχρεωτικές στειρώσεις και τα πρόστιμα στους παραβάτες

Πιο γρήγορα κι από Κέντρο-Γλυφάδα: Η «άγνωστη» παραλία λίγο έξω απ’ την Αττική που θεωρείται η ωραιότερη επιλογή για τους Αθηναίους

ΑυστραλίαBurgerειδήσεις τώραμαρούλιαKFC