Viral|14.06.2022 07:50

Νύχια 30 εκατοστών: Η ΝτίΝτι Άνταμς από την Ιντιάνα τα μεγαλώνει εδώ και... τρεις δεκαετίες

Newsroom

Η Κορντίλια «ΝτίΝτι» Άνταμς, μανικιουρίστ από το Γκάρι της Ιντιάνα, μεγαλώνει τα νύχια της για πάνω από τρεις δεκαετίες και, πλέον, έχουν μήκος άνω των 30 εκατοστών.

Η 59χρονη όχι μόνο καλύπτει τα νύχια της με ακρυλικές επικαλύψεις με διαφόρων ειδών σχέδια, αλλά έχει καταφέρει να διατηρήσει το καθένα από αυτά στο ίδιο μήκος. Σταμάτησε να τα κόβει το 1989, όταν αποφάσισε να ακολουθήσει το επάγγελμα της μανικιουρίστ, και έμαθε να κάνει όλες τις καθημερινές δουλειές της χωρίς να σπάνε. Όπως είναι αναμενόμενο, η γυναίκα συχνά τραβάει την προσοχή εξαιτίας των νυχιών της, αλλά αυτό είναι μάλλον το κομμάτι που αγαπάει περισσότερο στα υπερβολικά μακριά νύχια της.

Καθημερινότητα προσαρμοσμένη στο μήκος των νυχιών της

«Το σημαντικότερο για να διατηρήσεις τα νύχια σου σούπερ μακριά είναι η προσοχή», δηλώνει η ίδια στην Truly, προσθέτοντας ότι, δεν τής αρέσει καθόλου όταν οι άνθρωποι τής κάνουν αδιάκριτες ή αγενείς ερωτήσεις, όπως πώς καταφέρνει να τρώει ή να φροντίζει τον εαυτό της με αυτά τα νύχια. Η ίδια ισχυρίζεται ότι, στα 30 χρόνια που μακραίνει τα νύχια της, έχει μάθει να πραγματοποιεί όλες τις καθημερινές της δουλειές, χωρίς να τα καταστρέφει. Γράφει, οδηγεί και κρατάει πράγματα με ασφάλεια, χωρίς να ενοχλείται από το υπερβολικό μήκος τους. «Τα νύχια αναδιπλώνονται προς τα πίσω στο χέρι μου. Δεν πιάνω τίποτα με τα δάχτυλα πρώτα», εξήγησε η ίδια η οποία, ωστόσο, έχει βρει τρόπους να προσαρμόσει κάποιες δουλειές της καθημερινότητάς της ανάλογα με το μήκος των νυχιών της. Για παράδειγμα, όταν κάνει scroll στο smartphone της ή όταν πλένει τα ρούχα χρησιμοποιεί τις αρθρώσεις των δαχτύλων της. Παρόλα αυτά, δε σκοπεύει να εγκαταλείψει τα μακριά της νύχια απλώς και μόνο για να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη.

μανικιούρΗΠΑΙντιάναειδήσεις τώρα