Τι λέει ο γαμπρός που έφτασε στην εκκλησία με νεκροφόρα: «Ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό»
NewsroomΤον γύρο του διαδικτύου έκανε γάμος στη Σπάρτη, όπου ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία με νερκοφορα. Οι νεόνυμφοι μίλησαν στο Alpha γι'αυτή την ιδιάτερη επιλογή.
«Ηθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό»
«Ο γάμος είναι κάτι ιδιαίτερο για κάθε άνθρωπο που παντρεύεται και ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό με τη νεκροφόρα. Εργάζομαι σε γραφείο τελετών στη Σπάρτη, το σκέφτηκα και η γυναίκα μου συμφώνησε» είπε ο γαμπρός.
Από την πλευρά της η νύφη σημείωσε «Δεν ήταν κάτι άσχημο, ήταν πολύ ωραία στολισμένη και στον κόσμο άρεσε πάρα πολύ. Πολλοί έβγαζαν φωτογραφίες με τη νεκροφόρα».
Ο γαμπρός, δήλωσε ερωτικός μετανάστης. Όπως αποκάλυψε κατάγεται από την Κρήτη γι’αυτό και φόρεσε το τοπικό σάρι στον γάμο.
Ποιοι πρέπει να κάνουν τέταρτη δόση εμβολίου και πόσους μήνες μετά την προηγούμενη - Σύσταση ECDC
- Τραγωδία δίχως τέλος στην Ηλιούπολη: Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
- Γαλάζια Σημαία 2026: Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα με 657 βραβευμένα σημεία - Όλη η λίστα
- Φρίκη: Μητέρα κατηγορείται πως δολοφόνησε το 14 μηνών μωρό της για να μην το πάρει η πρόνοια
- Καρκίνος, άνοια και καρδιοπάθειες: Πώς το αλκοόλ δηλητηριάζει τον οργανισμό και τι πρέπει να κάνουμε