Viral|13.07.2022 13:11

Απρόσκλητος επισκέπτης: Πήγε στην τουαλέτα και αντίκρισε… ένα ιγκουάνα μέσα στη λεκάνη

Newsroom

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα διέκοψε είχε απρόσκλητο επισκέπτη στο μπάνιο της το βράδυ του Σαββάτου.

Η έκπληξη που αντίκρισε

Η Michelle Reynolds δήλωσε στο WSVN ότι κατέβηκε κάτω για να φτιάξει ένα σνακ. Αφού έβαλε το ποπ κορν της στον φούρνο μικροκυμάτων πήγε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο και «άνοιξε την πόρτα και έκανε μια γρήγορη στροφή γιατί είδα αυτό το πράγμα εκεί μέσα και έκλεισα γρήγορα την πόρτα!» είπε. Τι αντίκρισε; Ένα ιγκουάνα!

Το ερπετό δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο του έξω από την τουαλέτα και έτσι η Reynolds αναγκάστηκε να επιστρατεύσει τον Harold Rondon από την Iguana Lifestyles, μια υπηρεσία απομάκρυνσης άγριων ζώων, για να σώσει τον μικρό.

Ο Rondon δήλωσε ότι έχει ήδη απομακρύνει αρκετά ιγκουάνα από ιδιοκτησίες της Νότιας Φλόριντα φέτος. «Αυτό είναι ήδη το δεύτερο αυτή την εβδομάδα», είπε.

Ο Rondon είπε ότι αφαίρεσε ένα ιγκουάνα με μεξικανική αγκαθωτή ουρά από την τουαλέτα του Reynolds. Αν και δεν είναι ιθαγενή, τα ιγκουάνα έχουν γίνει κοινά στη Νότια Φλόριντα, αναφέρει το WSVN.

Πιστεύεται ότι μεταφέρθηκαν στην περιοχή ως κατοικίδια ζώα τη δεκαετία του 1960 και ορισμένα μπορεί να έχουν δραπετεύσει ή να έχουν απελευθερωθεί. Αν και δεν είναι επικίνδυνα για τους ανθρώπους, ορισμένα ιγκουάνα μπορούν να μεταδώσουν σαλμονέλα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένοχος ο Δημήτρης Λιγνάδης για 2 βιασμούς

Power Pass: Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι του επιδόματος ρεύματος - Στόχος να δοθούν με μία δόση τα χρήματα

Τουρισμός για Όλους: Δικαιούχοι και ποσά – Πότε ανοίγει το tourism4all.gov.gr

Τηλεσκόπιο James Webb: Γιατί οι εικόνες του ανοίγουν νέους δρόμους στην επιστήμη

Ανησυχία για τη νέα υποπαραλλαγή Κένταυρος: Μεταδίδεται ακόμη πιο γρήγορα από την υπερμεταδοτική ΒΑ.5!

ΦλόρινταΗΠΑιγκουάναειδήσεις τώρα