Viral|24.07.2022 08:07
Χαβάη: Τεράστιο κύμα «κατάπιε» γαμήλια δεξίωση - Μούσκεμα οι καλεσμένοι
NewsroomΜούσκεμα έγιναν οι καλεσμένοι σε δεξίωση γάμου στη Χαβάη, όταν ένα τεράστιο κύμα κατευθύνθηκε προς τα πάνω τους.
Στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 300.000 προβολές διακρίνονται οι καλεσμένοι να τρέχουν για προφυλαχθούν.
Το κολοσσιαίο κύμα έπεσε αρχικά πάνω σε μια μικρή μάντρα και μετά εισέβαλε στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης, στο παραθαλάσσιο θέρετρο στο Big Island της Χαβάης.
Eυτυχώς, το κύμα δεν κατέστρεψε τη διάθεση του ζευγαριού ούτε τη γαμήλια τούρτα.
«Η τούρτα έπεζησε» έγραψε η νύφη στo instagram και πρόσθεσε «Ο σύζυγός μου Dillon Murphy και εγώ απολαύσαμε μια ''αξέχαστη νύχτα'', περιτριγυρισμένοι από τους ανθρώπους που αγαπάμε. Η ζωή δεν είναι πάντα προβλέψιμη και ανυπομονώ να ζήσω τα πάντα, εύκολα και δύσκολα, με τον σύζυγό μου».
Ο τυφώνας Darby, που στροβιλίζεται 870 μίλια νότια της Χαβάης, έφερε ισχυρούς ανέμους και μεγάλα κύματα στο νησί του κεντρικού Ειρηνικού και ήταν πιθανότατα υπεύθυνος για το κύμα που κατάπιε τη γαμήλια δεξίωση.
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε ακόμη
- Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
- Η νέα στρατηγική του ΝΑΤΟ: Αποτροπή μέσω μιας Συμμαχίας Ετοιμότητας;
- «Πόλεμος» για το νερό: Σφοδρές αντιδράσεις για την υποχρεωτική απορρόφηση ΔΕΥΑ από ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ
- Χάος στον Καναδά: Πάνω από 200 πυρκαγιές εκτός κάθε ελέγχου