Viral|23.07.2022 07:40

Γατο…κυνηγητό: Μαζική έρευνα εβδομάδων στο αεροδρόμιο της Βοστώνης για γάτα που το έσκασε!

Newsroom

Η αγαπημένη γάτα μιας οικογένειας που απέφευγε το προσωπικό του αεροδρομίου, τους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας και τους ειδικούς σε θέματα ζώων από τότε που δραπέτευσε από ένα μεταφορέα ζώων στο Διεθνές Αεροδρόμιο Logan της Βοστώνης πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, πιάστηκε τελικά την Τετάρτη.

«Είτε από κούραση είτε από πείνα -δεν θα το μάθουμε ποτέ-, αλλά το πρωί της Τετάρτης άφησε τελικά τον εαυτό της να πιαστεί», ανέφερε σε ανακοίνωσή του εκπρόσωπος του αεροδρομίου για τη γάτα με το όνομα Rowdy.

Η Rowdy υποβλήθηκε σε υγειονομικό έλεγχο και θα επιστραφεί στην οικογένειά της.

«Σκέφτηκα, 'Ποιες είναι οι πιθανότητες να την πάρουμε πραγματικά πίσω;'. Αλλά έλαβα ένα τηλεφώνημα σήμερα το πρωί και είμαι τόσο σοκαρισμένη», δήλωσε η ιδιοκτήτρια της γάτας.

Η φυγή της Rowdy ξεκίνησε στις 24 Ιουνίου, όταν η Sahli και ο σύζυγός της, Rich, επέστρεψαν στις ΗΠΑ από 15 χρόνια στη Γερμανία με το στρατό. Όταν προσγειώθηκε η πτήση τους με τη Lufthansa, η 4χρονη μαύρη γάτα με τα πράσινα μάτια δραπέτευσε από το κλουβί της, κυνηγώντας μερικά πουλιά.

Σύντομα η ίδια η Rowdy βρέθηκε στο στόχαστρο μιας καταδίωξης, καθώς η απόδρασή της προκάλεσε μια μαζική έρευνα στην οποία συμμετείχαν το προσωπικό του αεροδρομίου και της Lufthansa, εργάτες οικοδομών και φιλόζωοι, καθώς και η χρήση καμερών άγριας ζωής και παγίδων ασφαλούς απελευθέρωσης.

Παρά τις πολυάριθμες εμφανίσεις, η Rowdy ξέφευγε πάντα από τους διώκτες της - αλλά τώρα, έχει αποκατασταθεί λίγη ηρεμία.

ειδήσεις τώραΒοστώνηαεροδρόμιογάτα