Viral|29.07.2022 16:34

Απίστευτο συμβάν σε κηδεία Ουκρανού στρατιώτη: Ρώσος παπάς επιτέθηκε με τον σταυρό σε ιερέα επειδή είπε για τον Πούτιν

Newsroom

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της κηδείας ενός Ουκρανού στρατιώτη κι αυτό γιατί ένας Ρώσος παπάς αποφάσισε να τη διακόψει, χτυπώντας με έναν σταυρό έναν άλλο ιερέα της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας επειδή σχολίασε αρνητικά τον Ρώσο πρόεδρο.

Η κηδεία έγινε στις 22 Ιουλίου και το βίντεο που κυκλοφορεί σχετικά με το συμβάν κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτό διακρίνεται ο Ρώσος παπάς Μιχαήλο Βασιλιούκ να τρέχει προς το βήμα, όπου μιλούσε ο Ουκρανός ιερέας Ανατόλι Ντούντκο.

Ο Ουκρανός ιερέας αναφερόταν στον Βλαντιμίρ Πούτιν και συγκεκριμένα φέρεται να υποστήριξε πως μεταξύ άλλων ο Πούτιν εξαπέλυσε τον πόλεμο στην Ουκρανία για να προστατεύσει πιστούς της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Αυτό, όπως φάνηκε, εκνεύρισε τον Ρώσο παπά, ο οποίος προσπάθησε να τραβήξει τον σταυρό απ’ το λαιμό του Ντούντκο. Στην συνέχεια τον χτύπησε με τον σταυρό που κρατούσε στο χέρι του, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση στρατιωτικών για να σταματήσει ο καυγάς και να συνεχιστεί η κηδεία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

παπάςΟυκρανίαΡωσίαειδήσεις τώρα