Viral|18.08.2022 22:10

Η 10χρονη από το Μεξικό που έχει υψηλότερο IQ από τον Einstein και φοιτά ήδη στο πανεπιστήμιο

Newsroom

Στα 5 της τελείωσε το Δημοτικό, στα 6 της το Γυμνάσιο και στα 8 το Λύκειο. Σήμερα, σπουδάζει δύο αντικείμενα σχετικά με το Διαδίκτυο: Βιομηχανική μηχανική στα μαθηματικά στο UNITEC και μηχανική συστημάτων στο CNCI. 

Η Adhara Perez, μια 10χρονη από το Μεξικό είναι...πιστοποιημένη ιδιοφυΐα καθώς έχει IQ 162—υψηλότερο από αυτό του Albert Einstein και του Stephen Hawking.

Η Perez προσκλήθηκε από Πανεπιστήμιο της Αριζόνας να σπουδάσει εκεί, Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Robert C. Robbins, ο οποίος της έστειλε προσωπική επιστολή, στην οποία ανέφερε. «Ήμουν ενθουσιασμένος που διάβασα για την απίστευτη ιστορία σας στο διαδίκτυο και ανακάλυψα ότι το σχολείο των ονείρων σας είναι το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα». Και πρόσθετε ότι «έχουμε πολλά εξαιρετικά προγράμματα διαστημικών επιστημών, θα είχατε πολλές ευκαιρίες να εργαστείτε δίπλα-δίπλα με τους κορυφαίους ειδικούς του κόσμου… Έχετε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά σας και ελπίζω να σας καλωσορίσω στην πανεπιστημιούπολη μια μέρα».

Ωστόσο, με τις προκλήσεις της βίζας των ΗΠΑ, δεν κατάφερε να πάει.

Το περιοδικό Forbes ονόμασε την Perez μία από τις 100 ισχυρές γυναίκες του Μεξικού και πρόσφατα έγραψε ένα απομνημόνευμα με τίτλο Don't Give Up.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΜεξικόIQ