Viral|20.09.2022 07:50

Η γλίτσα οδήγησε τους τελωνειακούς αεροδρομίου σε... γιγαντιαία σαλιγκάρια!

Newsroom

Τελωνειακοί υπάλληλοι στη Γερμανία λένε ότι ένα ίχνος γλίτσας τους οδήγησε σε μια κρύπτη με σχεδόν 100 γιγάντια αφρικανικά σαλιγκάρια και άλλα αντικείμενα κρυμμένα μέσα σε σακούλες στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ αυτόν τον μήνα.

Σε ανακοίνωσή τους την Παρασκευή, οι αρχές δήλωσαν ότι οι υπάλληλοι σκόνταψαν πάνω σε ένα από τα σαλιγκάρια σε ένα φορτηγό αποσκευών και αρχικά νόμιζαν ότι επρόκειτο για παιχνίδι μέχρι που άρχισε να κινείται. Ακολουθώντας το ίχνος που άφησε το σαλιγκάρι των 20 εκατοστών, βρήκαν μια σακούλα με μια τρύπα, από την οποία ήδη ξεπρόβαλε ένα άλλο σαλιγκάρι - που πιθανώς ετοιμαζόταν να ορμήσει προς την ελευθερία.

Συνολικά, οι αξιωματούχοι βρήκαν έξι σακούλες που περιείχαν 93 γιγάντια σαλιγκάρια, 28 κιλά ψάρια και καπνιστό κρέας και μια βαλίτσα γεμάτη σάπιο κρέας. Όλα είχαν εισαχθεί από τη Νιγηρία και προορίζονταν για ένα κατάστημα αφρικανικών προϊόντων στη δυτική Γερμανία.

Τα σαλιγκάρια παραδόθηκαν σε μια υπηρεσία διάσωσης ζώων στο Ντίσελντορφ και το κρέας καταστράφηκε, δήλωσαν οι τελωνειακοί υπάλληλοι.

«Ποτέ στην ιστορία του τελωνείου του Ντίσελντορφ δεν μας οδήγησε ένα ίχνος γλίτσας σε λαθραία εμπορεύματα», δήλωσε ο εκπρόσωπός του Michael Walk.

Γερμανίασαλιγκάριααεροδρόμιοτελωνείοειδήσεις τώρατελωνειακοί υπάλληλοι