Viral|03.10.2022 17:56

«Οι γιατροί δεν ξέρουν γιατί αλλάζει το χρώμα του δέρματος μου»: H επιδερμίδα του έγινε καφέ μετά τη χρήση αντικαταθλιπτικών

Newsroom

Το χρώμα της επιδερμίδα ενός άνδρα από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ άρχισε να γίνεται καφέ μετά τη χρήση αντικαταθλιπτικών. Ο 34χρονος Tyler Monk, επισκέφτηκε το 2021 ψυχίατρο, επειδή βίωνε άγχος και κατάθλιψη, με τον ψυχίατρο να του συνταγογραφεί αντικαταθλιπτικά και Prozac, σύμφωνα με το odditycetral.

Δυστυχώς, η φαρμακευτική αγωγή δεν κατάφερε να βελτιώσει την ψυχολογία του, ενώ η επιδερμίδα του άρχισε να σκουραίνει. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι μετά από λίγες εβδομάδες σταμάτησε να την παίρνει, οι δερματικές επιπλοκές συνεχίστηκαν, με την επιδερμίδα του να μετατρέπεται προοδευτικά σε σκούρο καφέ.

«Οι γιατροί δεν ξέρουν γιατί αλλάζει το χρώμα μου. Στην αρχή νόμιζαν ότι έχω φωτοευαισθησία, αλλά καλύπτω το πρόσωπό μου και εξακολουθώ να σκουραίνω», δήλωσε ο Tyler Monk σε βίντεο στο TikTok που έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές. Ο 34χρονος αρχικά ήταν σε άρνηση, αλλά τελικά αποφάσισε να αποδεχθεί τη νέα του εμφάνιση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αντικαταθλιπτικάεπιδερμίδαειδήσεις τώραΗΠΑ