Viral|08.10.2022 07:45

Σίγουρα δεν το περίμεναν: Του έκαναν έλεγχο και ανακάλυψαν πως έκρυβε στο παντελόνι του 3 πύθωνες!

Newsroom

Ένας άνδρας από τη Νέα Υόρκη κατηγορείται για λαθρεμπόριο τριών βιρμανικών πυθώνων μέσα στο παντελόνι του σε συνοριακό πέρασμα των ΗΠΑ με τον Καναδά.

Ο Calvin Bautista, 36 ετών, κατηγορείται ότι έφερε τα κρυμμένα φίδια σε ένα λεωφορείο που πέρασε στη βόρεια Νέα Υόρκη στις 15 Ιουλίου 2018. Η εισαγωγή βιρμανικών πυθώνων ρυθμίζεται από μια διεθνή συνθήκη και από ομοσπονδιακούς κανονισμούς στις ΗΠΑ που τους τους χαρακτηρίζουν ως «επιβλαβείς για τον άνθρωπο».

Ο Bautista, παραπέμφθηκε την Τρίτη με την κατηγορία της λαθρεμπορίας και αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή της δίκης, σύμφωνα με δελτίο τύπου του γραφείου της εισαγγελέως των ΗΠΑ Κάρλα Μ. Φρίντμαν. Ένα ηλεκτρονικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την υποβολή σχολίων εστάλη στον δικηγόρο του Bautista.

Η κατηγορία συνεπάγεται μέγιστη ποινή φυλάκισης 20 ετών και πρόστιμο που μπορεί να φτάσει τα 250.000 δολάρια, σύμφωνα με τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς.

Ο πύθωνας της Βιρμανίας, ένα από τα μεγαλύτερα φίδια στον κόσμο, θεωρείται ευάλωτο είδος στην πατρίδα του, την Ασία, και είναι εισβολέας στη Φλόριντα, όπου απειλεί τα ενδημικά ζώα.

φίδιπύθωναςειδήσεις τώραλαθρέμποριο