Viral|02.11.2022 15:11

Ένας αλλόκοτος γάμος: Τραγουδίστρια παντρεύτηκε φάντασμα αλλά δεν... έβρισκε εκκλησία

Newsroom

Έχουμε  δει στο παρελθόν να «τελούνται» περίεργοι γάμοι, αλλά ανθρώπου με φάντασμα μάλλον όχι. Και όμως αυτό συνέβη στην Αγγλία.

Μια 38χρονη τραγουδίστρια ενώθηκε με τον «εκλεκτό» της καρδιάς της που είναι ένα φάντασμα βικτωριανού στρατιώτη, ονόματι Εντοάρντο, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε η ίδια.

Η Μπροκάρντ εμφανίστηκε σε εκπομπή του ITV για να μοιραστεί τις λεπτομέρειες του αλλόκοτου γάμου της φορώντας ένα μαύρο νυφικό.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, γνώρισε τον «σύζυγό» της ένα βράδυ που έβρεχε, καθώς προσπαθούσε να κοιμηθεί μετά από τσακωμό που είχε με τον σύντροφό της (σσ. αληθινός άνθρωπο).

Πάντως, η επιλογή της εκκλησίας -ένα θέμα που απασχολεί όλες τις νύφες- δεν ήταν εύκολη υπόθεση και για την ίδια καθώς οι ιερείς φαίνεται πως δεν ήθελαν να τους ενώσουν με τα δεσμά του γάμου.

Η 38χρονη σημείωσε ότι αρκετές εκκλησίες την έδιωξαν και μάλιστα, της είπαν να της κάνουν εξορκισμό...

«Νομίζω ότι υπάρχει ένα θέμα με την θρησκεία και την μετά θάνατο ζωή. Δεν την πιστεύουν όλοι οι ιερείς», είπε η Μπροκάρντ στην εκπομπή, σημειώνονται πως δεν πίστευε στα φαντάσματα πριν έρθει στη ζωή της ο σύζυγός της.

«Ήταν πραγματικά έντονη η συνάντησή μας και ήταν ένα γεγονός τόσο έντονο που με στιγμάτισε», πρόσθεσε.

Μπορεί να μην έχουν σωματική επαφή αλλά η ίδια λέει ότι τον αισθάνεται πάντα δίπλα της.

Σημειώνεται πως δεν έγινε γνωστό εάν ο «γάμος» έγινε σε ιερό χώρο. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραγάμοςνύφηφάντασμαΑγγλία