TikToker ισχυρίζεται πως έχασε 13 κιλά τρώγοντας μόνο κρέας - Για πρωινό τρώει δύο μπιφτέκια βουτηγμένα στο λίπος
NewsroomΗ 38χρονη Courtney Luna έχει γίνει viral για την εναλλακτική διατροφή που προτείνει στα βίντεο της στο Tik Tok και στα οποία καταναλώνει μόνο κρέας. Η ίδια ισχυρίζεται ότι κατάφερε να χάσει 13 κιλά σε έξι μήνες, χαρίς σε αυτή την διατροφή και αφού «αφαίρεσε τους υδατάνθρακες».
Δεν τρώει λαχανικά και φρούτα
Σύμφωνα με τη nypost.com πήρε αυτή την απόφαση, εφόσον είχε δοκιμάσει πολλές δίαιτες, οι οποίες όμως δεν είχαν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι, σκέφτηκε να αφαιρέσει από τη διατροφή της όλα τα λαχανικά, ώστε να απαλλαγεί από υδατάνθρακες, ζάχαρη, αέρια και φούσκωμα.
Η 38χρονη δεν τρώει κανένα λαχανικό, φρούτο και ζάχαρη.
«Τρώω μόνο κρέας και ζωικά προϊόντα, οπότε πολλά μπιφτέκια, μπουρεκάκια, αυγά, μπριζόλα, μπέικον, πολλή κρέμα, βούτυρο και τυρί», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «δεν τρώω λαχανικά ή φρούτα, και δεν έχω καν μπαχαρικά στο γεύμα μου. Τα λαχανικά και τα φρούτα μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στους ανθρώπους… και τα άτομα με αυτοάνοσα νοσήματα ή δερματικές παθήσεις μπορεί να είναι ευαίσθητα».
Η Courtney Luna σημειώνει λοιπόν, ότι τρώει τρεις φορές την ημέρα, ενώ για πρωινό καταναλώνει συνήθως δύο μπιφτέκια βουτηγμένα στο λίπος, εφόσον τα έχει αλείψει με βούτυρο. Έπειτα, για μεσημεριανό τρώει μπριζόλες και το βράδυ λουκάνικα ή μπέργκερ.
Αντιδράσεις από χρήστες
Παρόλα αυτά, τα βίντεο που έχει ανεβάσει, συγκεντρώνουν από κάτω πάρα πολλά αρνητικά σχόλια, με αρκετούς να τονίζουν ότι η συγκεκριμένη διατροφή είναι επικίνδυνη για καρδιακές παθήσεις και άλλα προβλήματα.
«Θα βουλώσουν οι αρτηρίες σου», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε πως «θα πάθεις θέμα με την καρδιά σου. Έχεις ελέγξει τη χοληστερίνη σου;». Μερικοί όμως υποστήριξαν την επιλογή της και ανέφεραν ότι από τη στιγμή που βασίζεται μόνο στο λίπος και δεν καταναλώνει ταυτόχρονα άλλα είδη τροφής, τότε δεν θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα.
- Αστυνομική έφοδος στην Pizza Fan για «μαύρο» ΦΠΑ 25 εκατ. ευρώ - 9 συλλήψεις και «πειραγμένες» ταμειακές
- Στην Ευελπίδων ο Λιόλιος και οι άλλοι 5 της ΕΟΚ - 102.000 ευρώ στο σπίτι του Κορομηλά
- Άνδρας των ΜΑΤ έριξε κρότου λάμψης μέσα στο μετρό Ομόνοιας - Διατάχθηκε ΕΔΕ
- ΕΟΠΥΥ: Τα 4 μέτρα «ασπιρίνες» μετά το πόρισμα-σοκ του Ελεγκτικού Συνεδρίου - 11 χρόνια χωρίς ελέγχους στα φαρμακεία