Viral|17.11.2022 14:39

Τετραπέρατος πιτσιρικάς κατάφερε να ξεγελάσει επίδοξους απαγωγείς! Πώς τα κατάφερε

Newsroom

Από μια ενδεχόμενη απαγωγή γλίτωσε 10χρονο αγόρι καθώς επέστρεφε από το σχολείο σε πόλη της Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Η πανέξυπνη κίνηση που σκέφτηκε τον γλίτωσε από τα χειρότερα.

«Κάνε πως είσαι η μαμά μου»

Μία γυναίκα άρχισε να τον παρακολουθεί μέχρι που κάποια στιγμή του μίλησε, υποστηρίζοντας πως γνωρίζει την οικογένειά του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα διεθνών ειδησεογραφικών μέσων, η άγνωστη γυναίκα πρότεινε στον μικρό Σάμι να την ακολουθήσει σε κάποιο κατάστημα και να του αγοράσει ό,τι θέλει.

Ο 10χρονος μπήκε γρήγορα σε ένα μαγαζί της γειτονιάς του το οποίο επισκεπτόταν συχνά ψιθυρίζοντας στην υπάλληλο «κάνε πως είσαι η μαμά μου».

Η υπάλληλος αν και 17 ετών κατάλαβε αμέσως τι συμβαίνει και αντέδρασε αστραπιαία. Όπως έχει καταγραφεί και στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, η υπάλληλος πηγαίνει και κλειδώνει την πόρτα αφήνοντας απ’ έξω την ύποπτη γυναίκα η οποία αποχώρησε.

«Όταν βλέπαμε το βίντεο, έκλαιγα κάθε φορά», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού με τον 10χρονο να δηλώνει πως δεν μπορούσε να σταματήσει να τρέμει από τον φόβο του.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος επαίνεσε τόσο τον Σάμι για την εξυπνάδα του, όσο και την υπάλληλό της που τον βοήθησε.

Η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την γυναίκα η οποία κρίθηκε ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρασχολείοΗΠΑ