Viral|05.12.2022 10:30

Είχε 6% πιθανότητες κι όμως τα κατάφερε: Επανήλθε στη ζωή μετά από 40 λεπτά

Newsroom

Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες μια 49χρονη από τη Βρετανία επανήλθε στη ζωή μετά από 40 λεπτά που βρισκόταν σε κώμα

Η Kirsty Bortoft  είναι δασκάλα διαλογισμού και στις 29 Ιανουαρίου 2021 έπαθε καρδιακή ανακοπή. Ο σύντροφος της Stu τη βρήκε στο σπίτι τους αναίσθητη με τα μάτια ορθάνοιχτα. Παρά το σοκ του ξεκίνησε να της κάνει ΚΑΡΠΑ και κάλεσε το ασθενοφόρο. Όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς, χρησιμοποίησαν απινιδωτή για να την επαναφέρουν, αλλά ο παλμός της ήταν αδύναμος. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να τη σταθεροποιήσουν, βάζοντας τη σε τεχνητό κώμα. Ωστόσο, προειδοποίησαν την οικογένεια της πως είχε μόλις 6% πιθανότητες να επιβιώσει και αν συνέβαινε αυτό, θα είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Η Kirsty νοσηλευόταν για τουλάχιστον δύο ώρες στο νοσοκομείο, όταν μια στενή της φίλη την οποία αποκαλεί «αδελφή ψυχή» κάλεσε την αδερφή της για να μάθει νέα της. Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με όσα διηγήθηκε σε ένα βίντεο στο tik-tok είχαν συναντηθεί σε ένα όραμα.   Ο σύντροφος της μίλησε με την συγκεκριμένη γυναίκα και στη συνέχεια επικοινώνησε με μαθητές και γνωστούς της που κάνουν διαλογισμό και τους ζήτησε να προσευχηθούν για την αγαπημένη τους. 

Πράγματι, λοιπόν, μετά από λίγο κι εφόσον είχαν κινητοποιηθεί πολλοί άνθρωποι, η γυναίκα  επανήλθε στη ζωή χωρίς, μάλιστα να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας, αφού όλα τα όργανα της λειτουργούσαν κανονικά.

«Όλα αλλάζουν όταν έχεις μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και ξέρω ότι δεν χρειάζεται να φοβάμαι ξανά τον θάνατο» σχολίασε. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρακαρδιακή ανακοπήΒρετανίακώμα