Viral|16.12.2022 14:35

Απίστευτο περιστατικό: Ιπποπόταμος κατάπιε 2χρονο αγοράκι - Πώς τον έσωσε ένας χωρικός

Newsroom

Μια απίστευτη ιστορία βγαλμένη από τον Πινόκιο συνέβη στη Ουγκάντα. Πρωταγωνιστές δεν είναι το ξύλινο αγοράκι και μια φάλαινα αλλά στην περίπτωση αυτή ένα 2χρονο αγοράκι και ένας ιπποπόταμος, ο οποίος κόντεψε να καταπιεί ολόκληρο το παιδί.

Το περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί μοιραίο, έγινε στην λίμνη Έντουαρντ, όπου ο μικρός Πάουλ Ίγκα έπαιζε στην όχθη δίπλα στο σπίτι του.

Από το πουθενά εμφανίστηκε ένας ιπποπόταμος από το νερό και άρπαξε το μωρό στο στόμα του. Ο μικρός Πάουλ έζησε τον τρόμο καθώς το μεγάλο θηλαστικό τον κατάπιε από το κεφάλι μέχρι τη μέση, χωρίς να τον δαγκώσει.

Ένας χωρικός εκείνη τη στιγμή είδε την σκηνή και άρχισε να πετά πέτρες στο ζώο, το οποίο το στόμα του και «έφτυσε» πίσω στη λίμνη το αγοράκι, αναφέρει η Daily Mail.

Το ζώο εξαφανίστηκε στα νερά της λίμνης και το παιδί μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου του έκαναν αντιλυσσικό εμβόλιο και γύρισε σπίτι του σώο.

«Είναι η πρώτη φορά που ένας ιπποπόταμος βγήκε από τη λίμνη Έντουαρντ και επιτέθηκε σε ένα μικρό παιδί», αναφέρει η αστυνομία της Ουγκάντα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ιπποπόταμοςειδήσεις τώραλίμνηΟυγκάντα