Viral|24.12.2022 20:17

Απίστευτη υπόθεση στην Κίνα: Παρίστανε τον συνταγματάρχη για να κάνει γυναίκες να τον ερωτευτούν

Newsroom

Ένας άνδρας στην Κίνα συνελήφθη, αφού έγινε γνωστό ότι παρίστανε τον ανώτερο συνταγματάρχη για να εντυπωσιάσει τις γυναίκες. Πριν από μερικές ημέρες, η αστυνομία στην κομητεία Ji'an εξέδωσε ανακοίνωση για τη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος παρίστανε τον ανώτερο συνταγματάρχη για περισσότερα από τέσσερα χρόνια.

Ο άνδρας με το όνομα Zhu, επισκέφτηκε νοσοκομείο της περιοχής, για να υποβληθεί σε εξετάσεις για τον κορονοϊό, φορώντας στολή και κουβαλώντας στρατιωτική ταυτότητα.

Όταν, όμως το προσωπικό έψαξε το όνομά του στη βάση δεδομένων, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένας τίτλος στο όνομα του, οπότε κάλεσαν την αστυνομία.

Κατά την ανάκριση οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις του, οπότε τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο μεσήλικας τελικά παραδέχτηκε ότι δεν ήταν συνταγματάρχης και ότι είχε αγοράσει τη στολή και την ταυτότητα από το διαδίκτυο.

Ο Zhu είπε ότι πάντα ονειρευόταν να έχει μια θέση στον κινεζικό στρατό, κυρίως επειδή οι γυναίκες έδειχναν να έλκονται από τους αξιωματικούς, οπότε όταν βρήκε μια ρεαλιστική στολή συνταγματάρχη στο διαδίκτυο το 2018, αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Ο άνδρας φέρεται να «έκλεψε» πολλές καρδιές και με τη βοήθεια της στολής να του άνοιξαν πολλές πόρτες στην κινεζική κοινωνία, έτσι για περισσότερα από τέσσερα κυκλοφορούσε ως συνταγματάρχης.

Αν και οι πράξεις του Zhu δεν φαίνονται τόσο σοβαρές, ο άνδρας αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, καθώς η πλαστοπροσωπία στρατιωτικού προσωπικού θεωρείται σοβαρό έγκλημα στην Κίνα. 

Κίναστολήαπάτηειδήσεις τώρααξιωματικός