Viral|28.12.2022 22:16

Απίστευτη ιστορία: 29χρονη κρατάει την παλιά της καρδιά μέσα σε πλαστική σακούλα - Έχει υποβληθεί σε 200 επεμβάσεις

Newsroom

Μια γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία γίνεται viral αφού αποκάλυψε ότι κρατάει την παλιά της καρδιά σε μια πλαστική σακούλα, ενώ παράλληλα συγκίνησε περιγράφοντας την ιστορία της. Τα βίντεο περιγράφουν λεπτομερώς το περίεργο αυτό ενθύμιο που έχει κρατήσει η κοπέλα και συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

«Πάντα ήξερα ότι η κατοχή της καρδιάς μου και η ενημέρωση για τη δωρεά οργάνων θα ήταν αμφιλεγόμενη», δήλωσε η Τζέσικα Μάνινγκ, 29 ετών, στο NeedToKnow.online σχετικά με τις αντιδράσεις για το ανατριχιαστικό ενθύμιό της, το οποίο αποθηκεύει σε μια σακούλα στην κρεβατοκάμαρά της σαν σε αιγυπτιακό δοχείο.

Η 29χρονη υπέφερε από τη στιγμή που γεννήθηκε από διάφορα καρδιακά ελαττώματα, μεταξύ των οποίων και το ότι είχε μισή καρδιά, την οποία παρομοίασε με «ζυμάρι για μπισκότα».

Μάλιστα, σύμφωνα με τη nypost, η νεαρή υποβλήθηκε σε 200 καρδιαγγειακές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο εγχειρήσεων ανοιχτής καρδιάς πριν γίνει 3 ετών.

«Η μεγαλύτερη επέμβαση στην καρδιά μου ήταν η εγχείρηση Fontan, η οποία συνδέει την καρδιά με την πνευμονική αρτηρία χρησιμοποιώντας έναν σωλήνα, που ήταν σχεδόν σαν ανακατασκευή της καρδιάς μου», δήλωσε η 29χρονη, στην οποία, κάποια στιγμή, είχαν δώσει μόνο δύο χρόνια ζωής.

Η σωτηρία για την Τζέσικα ήρθε τελικά όταν σε ηλικία 25 ετών έλαβα μία νέα καρδιά μέσω της δωρεάς οργάνων.

Νιώθοντας την ανάγκη να ανταποδώσει, η Μάνινγκ συνεισέφερε αρχικά την καρδιά της στην επιστήμη, ωστόσο 10 μήνες αργότερα της είπαν ότι δεν την χρειάζονταν, οπότε αποφάσισε να την κρατήσει.

Φυσικά, το να κρατάς μια καρδιά μπορεί να θυμίζει κάποια φρικιαστική τελετουργία, ωστόσο, η καλόκαρδη γυναίκα έχει έναν πολύ έντιμο λόγο για να την κρατήσει - θέλει να τιμήσει τον δότη που της έσωσε τη ζωή.

Μαζί με το να φοράει ψηφιακά την καρδιά της στο μανίκι της, η Μάνινγκ ανεβάζει επίσης τακτικά κλιπ με τον εαυτό της με μπικίνι, ώστε οι θαυμαστές της να μπορούν να δουν τα σημάδια της χειρουργικής επέμβασης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραμεταμόσχευσηεγχείρησηΝέα Ζηλανδίακαρδιά