Viral|30.01.2023 18:41

Viral η φωτογραφία με τους Εμπίιντ και Χαρτ: Δύο σούπερσταρ που τους χωρίζουν 55 εκατοστά

Newsroom

Ο σούπερ σταρ του NBA και των Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς Τζοέλ Εμπίιντ διένυσε ένα από τα καλύτερα Σαββατοκύριακα της ζωής του. Ο σέντερ των Σίξερς που περιλαμβάνεται για ακόμα μία σεζόν στη συζήτηση για τον MVP του πρωταθλήματος, έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στη σεζόν στη νίκη-ανατροπή επί των Ντένβερ Νάγκετς το Σάββατο ενώ  την Κυριακή είχε την περιποίηση «βασιλιά» στο παιχνίδι που έκρινε ποια ομάδα θα προκριθεί στο Superbowl του NFL.

Τελικά η ομάδα της Φιλαδέλφεια, οι Ίγκλς, νίκησαν και θα βρίσκονται στο μεγαλύτερο γεγονός του αμερικανικού αθλητισμού. Φυσικά ο σέντερ από το Καμερούν το πανηγύρισε με την ψυχή του.

Ωστόσο, το γεγονός που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου ήταν η συνάντησή του με τον γνωστό ηθοποιό και κωμικό Κέβιν Χαρτ, ο οποίος είναι επίσης φανατικός οπαδός των Ιγκλς και βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από τον αγωνιστικό χώρο για να δει το παιχνίδι.

Η διαφορά ύψους ανάμεσα στους δύο σταρς όμως είναι τουλάχιστον… εντυπωσιακή. Ο Τζοέλ Εμπίιτ βλέπει τον κόσμο από τα 2 μέτρα και 13 εκατοστά, ενώ ο κωμικός εχει ύψος 1,58.

O εικονολήπτης του Fox προσπάθησε να καταγράψει τη συνομιλία τους σε 4k, με δυσκολία χωρούσαν και οι δύο στο ίδιο καρέ. Ο Χαρτ ήταν σπρωγμένος στη γωνία, με ορατό μόνο το κεφάλι και τους ώμους του.

ειδήσεις τώραΤζοέλ ΕμπίιντΚέβιν ΧαρτNFL