Viral|11.04.2023 19:57

Απόδειξη ψησταριάς γίνεται viral: Πελάτης δεν πίστευε στα μάτια του, πλήρωσε τον γύρο σε τιμή… αστακού

Newsroom

Στα ύψη βρίσκεται η τιμή του γύρου και γενικότερα των προϊόντων που πωλούνται σε ψησταριές και αυτό αποδεικνύεται από μία απόδειξη από κατάστημα στην Πάτρα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, ένας πελάτης σε ψησταριά στην Πάτρα κοιτούσε ξανά και ξανά την απόδειξη και αποφάσισε να ρωτήσει αν έγινε λάθος. Η απάντηση της υπαλλήλου ήταν πως αυτές είναι οι τιμές του καταστήματος. Του έδειξε μάλιστα και τον κατάλογο. Ένα σάντουιτς με γύρο πωλείται προς 6,60 ευρώ. Μια τιμή που παλιότερα όπως σχολίαζαν κάτοικοι της περιοχής, αντιστοιχούσε σε μερίδα.

Οι τιμές όμως έχουν ανέβει με αποτέλεσμα οι χρεώσεις να μην θυμίζουν σε τίποτα τις αντίστοιχες στο πρόσφατο παρελθόν. Ο πελάτης αποφάσισε να τραβήξει φωτογραφία την απόδειξη και να την ανεβάσει σε διαδικτυακό του λογαριασμό, με τα σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Σύμφωνα με το flamis.gr, οι τιμές σε όλες τις ψησταριές για το συγκεκριμένο είδος (ψωμί σάντουιτς, γύρος, πατάτες κέτσαπ ή τζατζίκι) δεν υπερβαίνουν τα 3,80 ευρώ, ο ένστολος πλήρωσε… 6,60.

Ο καταστηματάρχης ήταν απόλυτα νόμιμος αφού έγραφε στον κατάλογό του αλλά και στον τιμοκατάλογο στις εταιρείες διανομής φαγητού πως το σάντουιτς με γύρο κοστίζει 6,60 ευρώ. Σε καταστήματα εκτός κέντρου, 6,60 κοστίζει η μερίδα γύρο με τριπλάσια ποσότητα κρέατος, πατάτες, τζατζίκι, ντομάτα, ζυμαράκια κλπ.

Σε άλλο κατάστημα στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα  η μερίδα με γύρο κοστίζει 8 ευρώ. Σε πολλές περιπτώσεις οι τιμές είναι κάτι παραπάνω από τσιμπημένες, γι’ αυτό και έχει αυξηθεί η κίνηση στα παραδοσιακά «σαντουιτσάδικα» αφού ένα απλό σάντουιτς με λουκάνικο, ή μπιφτέκι ή ακόμη και σουβλάκι δεν ξεπερνά τα 3 ευρώ! Δείτε παρακάτω την απόδειξη από την ψησταριά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάτρασουβλάκιψησταριάακρίβειαειδήσεις τώρα