Viral|18.04.2023 21:24

Τόσα χρόνια ζούσαμε μία πλάνη: Τι γεύση έχει το πράσινο ζελεδάκι Haribo και γιατί έχει προκαλέσει αναστάτωση στους λάτρεις της γλυκιάς λιχουδιάς;

Newsroom

Η αγαπημένη απόλαυση μικρών και μεγάλων, τα ζελεδάκια της Haribo καταναλώνονται κατά κόρον και έχουν διαφορετικές γεύσεις. Τα αρκουδάκια από ζελέ ανάλογα με το χρώμα τους μπορούν να έχουν τη γεύση λεμονιού, ανανά, φράουλας ή και κόλα. Ωστόσο, οι fans τους μόλις ήρθαν αντιμέτωποι με μία αποκάλυψη που αλλάζει ό,τι ξέρανε ως τώρα. Αναφερόμαστε στην πραγματική γεύση του πράσινου αρκουδιού.

Η ανάρτηση που σόκαρε τους καταναλωτές των Gummy Bears εμφανίστηκε, σύμφωνα με το nypost.com, στην πλατφόρμα του Reddit. Στην ανάρτηση, εμφανίζεται μία σακούλα Haribo, στην οποία αναφέρεται η γεύση κάθε gummy bear, με βάση το χρώμα. Και ενώ, οι περισσότεροι θα συνέδεαν τα πράσινα ζελεδένια αρκουδάκια με γεύσεις όπως το πράσινο μήλο, το λάιμ ή και το καρπούζι, σύμφωνα με την εταιρεία, η πραγματική γεύση τους είναι η φράουλα.

Άλλη -άχρηστη αλλά ενδιαφέρουσα- πληροφορία που προκύπτει από το Reddit είναι και το ότι, ο ιδρυτής της Haribo, Χανς Ρίγκελ, ίδρυσε, το 1920 την εταιρεία, συνδυάζοντας τα δύο πρώτα γράμματα του ονόματός του, του επωνύμου του και της Βόννης, πόλης όπου γεννήθηκε στη Γερμανία.

Έξαλλοι οι χρήστες του Twitter

Η γεύση των πράσινων ζελεδένιων αρκουδιών έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter.

«Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί η πράσινη αρκούδα των Haribo έχει γεύση φράουλα; Αυτή η πληροφορία με στοιχειώνει χρόνια» ανέφερε κάποιος με μία άλλη να απειλεί: «Καλώ την αστυνομία για να μάθω αν τα πράσινα ζελεδάκια έχουν γεύση φράουλα ή μήλο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρααρκουδάκιακαραμέλες