Viral|05.05.2023 20:10

Είθε η τετάρτη (Μαΐου) να είναι μαζί τους: Κάθε χρόνο, οι φανατικοί του Star Wars ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης, κρατώντας φωτόσπαθα

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press

Την 4η Μαΐου, ημέρα που οι απανταχού fans του Star Wars τιμούν την αγαπημένη τους σειρά ταινιών κάποια ζευγάρια στο Οχάιο των ΗΠΑ ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου, με θεματική τους εμβληματικούς ήρωες των ταινιών.

Όταν η Τζούλια και ο Ρόμπερτ Τζόουνς ανακάλυψαν ότι ο δικαστής Ρον Κέιμπλ του δημοτικού δικαστηρίου του Άκρον θα τελούσε γάμους με θέμα τον Πόλεμο των Άστρων την 4η Μαΐου, αποφάσισαν ότι, η Δύναμη τους καλεί να δεσμευτούν στη συγκεκριμένη τελετή. «Δεν υπήρχε άλλη σωστή απόφαση, αυτή ήταν», εξήγησε η Τζούλια στο Associated Press. 

Κατά τη διάρκεια τέλεσης του γάμου, στον τοίχο πίσω από το ζευγάρι έπαιζε το «Star Wars Episode IV: A New Hope». Ο «Γάμος των Άστρων» περιελάμβανε άλλα έξι ζευγάρια. Κάθε γάμος διήρκεσε από 15 λεπτά. Οι περισσότεροι από τους νεόνυμφους ντύθηκαν παραδοσιακά. Ωστόσο το ζεύγος Τζόουνς ήρθε ντυμένο με μακριούς χιτώνες. Η Τζούλια έμοιαζε με μέλος των Sith, και ο Ρόμπερτ με Jedi. Κρατώντας φωτόσπαθα και ενώ αντάλλασαν όρκους αιώνιας πίστης ενώπιον της οικογένειας και των φίλων τοπυς, ο δικαστής Κέιμπλ τους ανακήρυξε συζύγους, «με την ένωση των φωτόσπαθων και την ανταλλαγή των δαχτυλιδιών».  «Σας εύχομαι κάθε ευτυχία», τούς είπε. «Είθε η Δύναμη να είναι μαζί σας».

Είθε η 4η (Μαΐου) να είναι μαζί τους

Σε όλο τον κόσμο, οι fans του Star Wars κάθε 4 Μαΐου γιορτάζουν με διάφορα αφιερώματα ενώ δεν είναι λίγα τα καταστήματα ανά τον κόσμο, που πραγματοποιούν ειδικές εκπτώσεις σε σχετικά προϊόντα. Φέτος, η εκλιπούσα Κάρι Φίσερ, που ενσάρκωσε την πριγκίπισσα Λέια, τιμήθηκε, μετά θάνατον, με το δικό της αστέρι στο Walk of Fame του Χόλιγουντ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΠόλεμος των ΆστρωνγάμοιStar Wars Daystar warsΗΠΑ