Viral|08.05.2023 19:34

Η «σκιά» του βασιλιά Καρόλου: Ποιος είναι ο Ταγματάρχης με το σκωτσέζικο κιλτ που έγινε viral στη στέψη

Newsroom

Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου, με τα περισσότερα σχόλια να έχουν γίνει για το νέο μονάρχη αλλά και για τον ιπποκόμο του!

Ο υπεύθυνος για τον λεπτομερή σχεδιασμό και την εκτέλεση των καθημερινών του προγραμμάτων και ο άνθρωπος που τον συνόδευε στην τελετή στέψης, ο 39χρονος Ταγματάρχης Τζόνι Τόμσον έγινε viral κλέβοντας τα φώτα της δημοσιότητας. 

Το σκωτσέζικο κιλτ

Ο 39χρονος Ταγματάρχης Τζόνι Τόμσον, που φέρει το παρατσούκλι «Major Eye Candy» από τους χρήστες των social media, δεν έχασε τον Κάρολο στιγμή από το βλέμμα του κατά την τελετή στέψης καθώς ήταν η «σκιά» του σε όλη τη διάρκεια ενώ τον βοήθησε με τα ρούχα. Ο ίδιος φορούσε ένα σκοτσέζικο κιλτ που προκάλεσε ιδαίτερη εντύπωση.

Πέρα από την ενδυμασία πολλοί χρήστες του TikTok πρόσεξαν ότι ο 39χρονος ιπποκόμος ήταν ιδιαίτερα όμορφος. Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά με την εμφάνιση του με χαρακτηριστικά σχόλια τα εξής: «Θεέ μου είναι κούκλος» και «ζηλεύω τον Βασιλιά»

Ποιος είναι ο Τζόνι Τόμσον

Σύμφωνα με τη nypost.com, ο Τζόνι Τόμσον αποφοίτησε το 2004 από το Πανεπιστήμιο Aberystwyth με πτυχίο στα Οικονομικά και την Πολιτική με διεθνείς σπουδές. Εντάχθηκε στον βρετανικό στρατό το 2006 και το 2010 παντρεύτηκε τη σύζυγο του Caroline, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, ενώ έχουν και δύο σκυλάκια, που ονομάζονται Odin και Piper.

Είναι μέλος του 5ου Τάγματος Βασιλικού Συντάγματος της Σκωτίας και ζει με την οικογένειά του στο Surrey, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε ανώτερος σωματοφύλακας της Ελισάβετ. Μετά τον θάνατο της κι έπειτα, έγινε ιπποκόμος του Καρόλου και πλέον τον συνοδεύει παντού.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζόνι Τόμσον γίνεται viral στα social media. Συγκερκιμένα, είχε γίνει θέμα συζήτησης στο TikTok αφότου εθεάθη να περπατά πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ στη βασιλική πομπή.

Βρετανίαειδήσεις τώραΣκωτίαΒασιλιάς Κάρολος