Viral|22.05.2023 19:19

Έκανε μπάνιο μέσα σε καζάνι γάλακτος γιατί τον τιμώρησε ο προϊστάμενός του

Μαρία Ζαχαράκη

Θέμα συζήτησης και πολλαπλών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει ένας Τούρκος εργαζόμενος που φέρεται να κάνει μπάνιο μέσα σε ένα μεγάλο καζάνι από γάλα.

Ένας εργαζόμενος, ο οποίος μπήκε στη φυλακή αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από έξι ημέρες, όταν φωτογραφίες του να κάνει μπάνιο μέσα σε ένα καζάνι γεμάτο γάλα κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε ότι συκοφαντήθηκε και ότι δεν το έκανε οικειοθελώς, αλλά τον τιμώρησε ο προϊστάμενός του.

Ο Εμρέ Σαγιάρ από το Ικόνιο μίλησε για το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι κατέθεσε μήνυση εναντίον 70 ατόμων που τον προσέβαλαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο διευθυντής μου με υποχρέωσε για να με τιμωρήσει»

Λέγοντας ότι αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό, ο Εμρέ Σαγιάρ είπε: «Αυτό το καζάνι, που μπήκα, δεν είναι καζάνι γάλακτος. Αυτό είναι λάθος. Δεν βάζουμε γάλα σε εκείνο το καζάνι που μπήκα. Κάνουμε απολύμανση μέσα εκεί. Δεν λέω ότι είναι σωστό να κάνεις ντους με γάλα εκεί, έκανα ένα λάθος. Πλήρωσα το τίμημα για κάτι που έκανα. Δεν μπήκα σε εκείνο το καζάνι όμως με δική μου πρωτοβουλία. Ο προϊστάμενός μου με ανάγκασε να το κάνω. Επειδή έκανα ένα λάθος στη δουλειά μου λόγω της αφηρημάδας μου, χάθηκαν σχεδόν πέντε τόνοι γάλακτος -ο προϊστάμενος μου που ήταν υπεύθυνος για μένα μου έδωσε αυτή την τιμωρία. Έχω μάρτυρες. Μου είπε: "Σε τιμωρώ κατά αυτόν τον τρόπο, επειδή χρέωσες τη δουλειά σου. Κάνε αυτό για να μην σου τα ζητήσω εσένα". Δέχτηκα γιατί η οικονομική μου κατάσταση δεν ήταν καλή».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραεργοδότηςεργαζόμενοςΤουρκία