Πήγαν να βοηθήσουν τραυματίες από πτώση κεραυνού και τους χτύπησε... κεραυνός: Απίστευτο συμβάν στην Ελβετία
NewsroomΟ κεραυνός μπορεί τελικά να χτυπήσει πολλές φορές το ίδιο σημείο: ένας αστυνομικός και ένας πιλότος ελικοπτέρου το διαπίστωσαν σήμερα το πρωί στην Ελβετία, όταν πήγαν να βοηθήσουν δύο ανθρώπους που τραυματίστηκαν από κεραυνό ενώ δούλευαν σε ένα χωράφι.
Ένας 51χρονος άνδρας και ένας έφηβος 16 ετών χτυπήθηκαν από τον κεραυνό στις 6.30 το πρωί, ενώ βρίσκονταν σε χωράφι στην κοινότητα Μενιέρ, στο καντόνι του Φράιμπουργκ. Τραυματίστηκαν και οι δύο, με τον 51χρονο πιο σοβαρά, ανέφερε η τοπική αστυνομία. Στην περιοχή έσπευσαν ασθενοφόρα και ένα ελικόπτερο της ελβετικής υπηρεσίας έρευνας και διάσωσης (Rega) ώστε να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης όμως, ένας αστυνομικός και ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου χτυπήθηκαν επίσης από κεραυνό. «Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκαν. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που βρισκόταν εκεί τους πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες», ανακοίνωσε η αστυνομία.
Λίγο νωρίτερα, μια 27χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά από κεραυνό στην ίδια περιοχή της Ελβετίας, μετέδωσε το πρακτορείο Keystone ATS.
- Influencers και παρουσιαστές ως ο νέος εχθρός της κυβέρνησης, η αλήθεια για τα εργατικά δυστυχήματα και ο «Σαμαρικός» που συμβουλεύει την Καρυστιανού
- Ραγίζουν καρδιές στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Στην Ελλάδα σήμερα οι επτά σοροί των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ
- Όπισθεν της κυβέρνησης για τo «μπλόκο» των φορτηγών στον Κηφισό - Τα μέτρα που εξετάζονται
- «Βιολάντα»: Τι έγινε στο εργοστάσιο και πέθαναν 5 εργαζόμενες; - «Δεν θέλω ου!» (Ep16)