Viral|11.08.2023 11:30

Και ξαφνικά, απο μία ρωγμή στο πεζοδρόμιο άρχισαν να βγαίνουν κροκόδειλοι – Το βίντεο από την Ινδία με τις 930.000 προβολές

Newsroom

Μία συγκλονιστική ανακάλυψη έκανε ομάδα ανδρών στην Ινδία. Οι ίδιοι εντόπισαν στη γειτονιά τους, τρεις κροκόδειλους οι οποίοι ζούσαν κάτω από το πεζοδρόμιο. Όπως ισχυρίζονται οι κάτοικοι, από το πεζοδρόμιο άκουσαν έναν ασαφή θόρυβο. Στο ίδιο σημείο του εδάφους εντόπισαν και ρωγμές ωστόσο, μόλις κοίταξαν πιο προσεκτικά, αυτό που είδαν ήταν απίστευτο.

Αναζητούσαν διέξοδο

Μέσα από το ραγισμένο πεζοδρόμιο βγήκαν τρεις κροκόδειλοι, οι οποίοι αναζητούσαν διέξοδο. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Instagram και κατέγραψε πάνω από 930.000 προβολές. Αρχές και κάτοικοι της περιοχής προσπάθησαν να αιχμαλωτίσουν τα ερπετά για να προλάβουν οποιοδήποτε δυσάρεστο περιστατικό.

Ένας άντρας, ντυμένος με μπότες και κόκκινη στολή, χρησιμοποίησε ένα εργαλείο για να πιάσει έναν από τους τρεις κροκόδειλους. Καθώς όμως προσπαθούσε να τον ακινητοποιήσει, ακόμη ένας αναδύθηκε. Όσοι ήταν στο σημείο ξέσπασαν σε γέλια με την τρομακτική και απροσδόκητη εμφάνιση του κροκόδειλου που ήταν κρυμμένος κάτω από τη γη.

 

κροκόδειλοιΙνδίαπεζοδρόμιοειδήσεις τώρα