Viral|22.08.2023 07:45

«Με πιέζει να διαβάζω, προτιμώ να πάω σε ορφανοτροφείο»: Το απίστευτο αίτημα 10χρονου σε αστυνομικό τμήμα!

Newsroom

Μετά από έντονη διαφωνία με τη μητέρα του για σχολικές εργασίες, ένα 10χρονο αγόρι στην Κίνα έφυγε από το σπίτι του και μετέβη κατευθείαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να διαμαρτυρηθεί και να παρακαλέσει να το... στείλουν σε ορφανοτροφείο.

Ειδικότερα, κινεζικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πρόσφατα ένα περίεργο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Chongqing. Κάμερες κλειστού κυκλώματος «έπιασαν» ένα μικρό αγόρι να μπαίνει στο αστυνομικό τμήμα Huixing στο Yubei. Τότε, δύο αστυνομικοί αρχίζουν να συνομιλούν και το 10χρονο αγόρι τούς λέει ότι είχε δεχτεί επίπληξη από τη μητέρα του επειδή δεν είχε ολοκληρώσει τα μαθήματά του, οπότε έφυγε από το σπίτι της οικογένειας για να μπει σε ορφανοτροφείο. Μετά από λίγη «πίεση» των αστυνομικών, το αγόρι τούς έδωσε τα στοιχεία επικοινωνίας των γονιών του, οπότε οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τη μητέρα του, η οποία επιβεβαίωσε τα όσα είχε πει ο γιος της.

Ωστόσο, δεν φανταζόταν ποτέ ότι ο γιος της θα έφευγε από το σπίτι για να ζητήσει να ενταχθεί σε ορφανοτροφείο εξαιτίας αυτού!

«Η μαμά μου με μάλωνε κάθε μέρα επειδή δεν έκανα τα μαθήματά μου», παραπονέθηκε ο 10χρονος. «Με πιέζει να διαβάζω κάθε μέρα. Θα προτιμούσα να πάω σε ένα ορφανοτροφείο», είπε χαρακτηριστικά ο μικρός.

ορφανοτροφείοΚίνακαταγγελίασχολείοειδήσεις τώρα