Viral|11.09.2023 13:38

Death metal μπάντα πήρε την κατάσταση στα χέρια της και αντιμετώπισε τους φαν που... μυρίζουν - Το «μάθημα» που τους έκανε

Newsroom

Οι περισσότεροι μουσικοί έχουν έρθει αντιμέτωποι με απρόσμενα -και πολλές φορές ακραία- περιστατικά κατά τη διάρκεια κάποιας εμφάνισής τους, όπως για παράδειγμα όταν κάποιος από το κοινό πετάει στη σκηνή κουτάκι μπύρας. Γενικά, τα όσα μπορεί να βιώσουν σε συναυλίες λόγω κακής συμπεριφοράς του κοινού είναι πολλά -και σίγουρα όλοι μας έχουμε βρεθεί μπροστά σε κάποιο συμβάν. Ωστόσο, μια μπάντα αποφάσισε να κάνει κάτι και ζητεί από τους φαν να... κάνουν μπάνιο.

Το συγκεκριμένο συγκρότημα αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να ξεκινήσει την εμφάνισή του με μια δημόσια ανακοίνωση -λέγοντας στους θαυμαστές του ότι η σωστή συμπεριφορά αρχίζει πριν καν αρχίσει η συναυλία. Και αυτό περιλαμβάνει και το ντους...

Οι Dethklok -ένα death metal συγκρότημα που ξεκίνησε ως φανταστικό από την τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων Metalocalypse- έδειξαν στο κοινό τους βίντεο που προέτρεπε τους ανθρώπους να προσέχουν την προσωπική τους υγιεινή στις συναυλίες. Ένα απόσπασμα του βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok και έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,2 εκατομμύρια προβολές και 563.7000 likes.

Το βίντεο δείχνει τον χαρακτήρα Facebones να βγάζει έναν μελοδραματικό λόγο για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται κάποιος στις συναυλίες των Dethklok.

Ο Facebones ξεκίνησε αναφερόμενος στην υγιεινή των συναυλιών, ρωτώντας τους οπαδούς αν έχουν πάει ποτέ σε μια συναυλία και έχουν σταθεί δίπλα σε ένα άτομο που «μυρίζει». Όπως είπε, αν δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλάει, «αυτό το άτομο μπορεί να είσαι εσύ».

Μια μελέτη του 2021 είχε αποκαλύψει ότι η ακρόαση μεταλλικής μουσικής αυξάνει τη δυσοσμία του σώματος κατά 87% -και οι οπαδοί είναι ευχαριστημένοι που το θέμα επιτέλους θίγεται, όπως γράφει η New York Post.

«Είναι τρελό που έφτασε σε αυτό το σημείο, αλλά τουλάχιστον το έκαναν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», σχολίασε ένα άτομο στο βίντεο.

συναυλίασυγκρότημαειδήσεις τώρα