Viral|12.09.2023 18:11

Ο γάμος τη χρονιάς έγινε στην Κρήτη: Η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής παντρευτήκαν με 100 κουμπάρους και 2.000 καλεσμένους

Newsroom

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Αυτό απέδειξαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το απόγευμα της Κυριακής στο χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από λίγα χρόνια κατά τη διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό όπου δούλεψε σαν βοσκός.

Όλα έγιναν σύμφωνα με την παράδοση. Οι κουμπάροι ξεπέρασαν τους 100, άλλωστε ήταν μια επιθυμία του Κωστή. Φίλοι και συγγενείς ευχήθηκαν στους νιόπαντρους… 

Πάνω από 2.000 καλεσμένοι και πάνω από 100 κουμπάροι

Μετά την τελετή ακολούθησε ένα μεγάλο γλέντι με χιλιάδες καλεσμένους. Το ζευγάρι μπήκε στον χώρο της δεξίωσης με το τραγούδι «Αντικρυστά» της Γλυκερίας και του Κώστα Μακεδόνα, ωστόσο το γλέντι έγινε με κρητικά τραγούδια. Το νιόπαντρο ζευγάρι χαιρέτισε τους καλεσμένους, έκοψε την γαμήλια τούρτα και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

«Να είστε καλά. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που μας τίμησε. Η χαρά μας. Πάνω από 2.000 καλεσμένοι και πάνω από 100 κουμπάροι. Τους ευχαριστούμε όλους. Έρωτας για πάντα» ανάφεραν η Παρασκιώ και ο Κωστής, αμέσως μετά τον γάμο τους, μιλώντας στο STAR.

ειδήσεις τώραΚρήτηβοσκόςγάμος