Viral|05.10.2023 23:00

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο από τη σοκαριστική καραμπόλα με δύο νεκρούς στη Σαρδηνία– Έως και 7 έτη φυλάκισης για τον οδηγό της Lamborghini

Newsroom

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Σαρδηνία, όταν μία Lamborghini συγκρούστηκε με μια Ferrari, την ώρα που επιχειρούσαν διπλή προσπέραση. Τα δύο supercars κατά τη σύγκρουσή τους παρέσυραν ένα βαν ενώ, οι δύο Ελβετοί τουρίστες που βρίσκονταν μέσα στο  κόκκινο supercar έχασαν τη ζωή τους. Οι δύο Ινδοί στο άλλο όχημα βγήκαν αλώβητοι.

Έρευνα για το τροχαίο δυστύχημα έχουν ξεκινήσει οι Αρχές της Σαρδηνίας. Τα supercars έκαναν βόλτα στο νησί. Οι εισαγγελείς του Κάλιαρι ερευνούν αν ο οδηγός της Lamborghini μπορεί να διωχθεί για διπλή ανθρωποκτονία από αμέλεια, κάτι που σημαίνει ότι κινδυνεύει με έως και 7 έτη φυλάκιση.

Πιστεύεται ότι, ο Ομπερόι, οδηγός της Lamborghini, είναι ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στην Ινδία, με την περιουσία του να περιλαμβάνει μια μεγάλη αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων αλλά και 7 κρουαζιερόπλοια. Επιπλέον, είναι επικεφαλής της εταιρείας ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων Oberoi Realty, που κατασκευάζει και πουλά πολυτελείς κατοικίες στο Μουμπάι. Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι, άπαντες οι επιβάτες των supercars που συγκρούστηκαν, ήταν συμμετέχοντες στο Sardinia Supercar Experience, την περιήγηση που είχε ως αφετηρία την Teulada και τελικό προορισμό την Olbia.

Η περιήγηση είναι πολυήμερη ενώ, κατά τη διάρκειά της, οι τουρίστες επισκέπτονται σημαντικές τοποθεσίες του νησιού οδηγώντας Ferrari και Lamborghini, ενώ περνούν τα βράδια τους σε πολυτελή ξενοδοχεία. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο event, είτε με το δικό τους αυτοκίνητο, είτε νοικιάζοντας ένα από τα πολυτελή οχήματά της διοργανώτριας εταιρείας, καταβάλλοντας σχετικό αντίτιμο πολλών χιλιάδων ευρώ.

καραμπόλαsupercarΣαρδηνίαΙταλίαειδήσεις τώρα