Viral|19.10.2023 17:52
Αδιανόητο: Έκλεψε ρούχα και κοσμήματα από εμπορικό και… παρίστανε την κούκλα καταστήματος για να μην τον συλλάβουν
NewsroomΈνας νεαρός συνελήφθη στη Βαρσοβία επειδή παρίστανε ότι ήταν… κούκλα βιτρίνας για να κλέβει καταστήματα σε ένα εμπορικό κέντρο.
Ο 22χρονος κατάφερε να διεισδύσει σε ένα κατάστημα ενδυμάτων την ώρα που ήταν κλειστό, «φόρεσε καινούρια ρούχα και μετά στάθηκε ακίνητος στη βιτρίνα, παριστάνοντας την κούκλα, για να ξεγελάσει τους φύλακες και τις κάμερες ασφαλείας» ανέφερε ο Ρόμπερτ Σουμιάτα, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βαρσοβίας.
Προτού να τον συλλάβουν, είχε τον χρόνο να κλέψει και κάποια κοσμήματα από ένα περίπτερο του εμπορικού κέντρου.
«Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο», σχολίασε ο Σουμιάτα.Ο νεαρός προφυλακίστηκε και αν κριθεί ένοχος μπορεί να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών.
Διαβάστε ακόμη
- Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
- Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
- Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
- Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!