Viral|14.12.2023 17:41

Σάλος με γνωστό παρουσιαστή: Έβαλε τα γέλια ενώ έπαιρνε συνέντευξη από άτομο με σύνδρομο Tourette

Newsroom

Σάλος ξέσπασε στις ΗΠΑ με τον παρουσιαστή Κρις Κουόμο, μετά από τη συνέντευξη που πήρε από τη διάσημη TikToker Μπέιλεν Ντουπρί, η οποία πάσχει από σύνδρομο Tourette, μια πάθηση που εκδηλώνεται με διάφορα κινητικά και φωνητικά τικ, όπως η κοπρολαλία.

Η ίδια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης άρχισε να εκτοξεύει βρισιές εναντίον του παρουσιαστή. Οι φράσεις που αναφωνούσε όπως «άντε γ... Κρις», «χοντ@@ωλη» και το υψωμένο μεσαίο δάχτυλό της μπροστά στην κάμερα αιφνιδίασαν τον Κουόμο, ή ο οποίος αμήχανα άρχισε να γελά προκαλώντας αμηχανία και στην καλεσμένη του.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι βρισιές αφορούν όλους όσους έχουν σύνδρομο Tourette, αλλά είναι μόνο στο 10 τοις εκατό των ατόμων που το έχουμε» είπε η ίδια στη συνέντευξή της και έπειτα αποκάλυψε πόσο δύσκολο είναι να ζει με αυτό.

«Λέει μερικές άσχημες λέξεις, ακούσια. Κι εγώ γελάω γιατί ξέρω τι συμβαίνει. Γι’ αυτό δεν με επηρεάζουν οι βρισιές, δεν έχει κακή πρόθεση και αυτή η διαφορά έχει σημασία» δήλωσε ο Κουόμο.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, το σύνδρομο Tourette επηρεάζει έως και 1,4 εκατομμύρια παιδιά και ενήλικες στις ΗΠΑ.

Η συνέντευξη

παρουσιαστήςσυνέντευξηΗΠΑσύνδρομοειδήσεις τώραTik Tok