Viral|20.12.2023 22:52

Πτήση εφιάλτης: Επιβάτες έκαναν ναρκωτικά και παρενοχλούσαν τους υπόλοιπους - Ο πιλότος έκανε αναστροφή

Newsroom

Πιλότος σε πτήση της Ryanair αναγκάστηκε να γυρίσει το αεροπλάνο πίσω καθώς μία ενοχλητικοί επιβάτες άρχισαν να κάνουν ναρκωτικά, να τσακώνονται και να παρενοχλούν τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με τη New York Post όλα έγιναν στην πτήση της Ryanair από το Λονδίνο με προορισμό το Μαρόκο και ενώ είχε ολοκληρώσει μόλις μία ώρα πτήσης όταν μια ομάδα επιβατών άρχισε να ξεφεύγει. Άρχισαν να κάνουν χρήση ουσιών, να τσακώνονται μεταξύ τους και με τους γύρω τους.

Μην μπορώντας να καταλαγιάσει τους ατίθασους άνδρες, το πλήρωμα αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή και να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Στάνστεντ, αφήνοντας τους επιβάτες τρομαγμένους και μπερδεμένους.

«Ήταν πολύ χαοτικό», δήλωσε ένας 25χρονος επιβάτης, όπως γράφει σε άρθρο της η New York Post. «Όλοι φρίκαραν και αναρωτιόντουσαν τι συνέβαινε. Τέσσερις ένοπλοι αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και «όργωσαν» το εσωτερικό για να κατασχέσουν τις παράνομες ουσίες. 

Από τη μεριά της η Ryanair διαβόητη για τις άτακτες πτήσεις της, δήλωσε ότι το πλήρωμά της έκανε την αναστροφή και κάλεσε σε αστυνομική βοήθεια αφού έχασε τον έλεγχο της μικρής ομάδας επιβατών.

πτήσηειδήσεις τώραRyanairεπιβάτες