Viral|01.01.2024 16:14
Σάλος με το... παθιασμένο φιλί του Χαβιέ Μιλέι στη σύντροφό του: Δείτε βίντεο
NewsroomΣάλος έχει προκληθεί για ακόμη μια φορά γύρω από το όνομα του νέου προέδρου της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, ο οποίος έδωσε μπροστά σε πλήθος κόσμου ένα παθιασμένο φιλί στη σύντροφό του, την ηθοποιό Φατίμα Φλόρεζ.
Το βίντεο με το παθιασμένο φιλί
Ο 53χρονος πρόεδρος ανέβηκε στη σκηνή, μετά το τέλος ενός μιούζικαλ που συμμετείχε η σύντροφός του και την φίλησε «πρόστυχα», όπως σχολιάζεται.
Ο αμφιλεγόμενος Αρνεντίνος πρόεδρος μπήκε μάλιστα στο θέατρο Roxy στο Mar del Plata αφού πλήρωσε κανονικά το εισιτήριο από την τσέπη του.
Το ζευγάρι έχει τραβήξει τα βλέμματα της δημοσιότητας αρκετές φορές ωστόσο φαίνεται όπως ο Μιλέι δεν ενδιαφέρεται για τα… σχόλια και συνεχίζει να δείχνει τον έρωτά του δημόσια.
Διαβάστε ακόμη
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 14 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες