Θεσσαλονίκη: Ρεπόρτερ της ΕΡΤ δάκρυσε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ - «Γιατί να το κρύψω;»
NewsroomΜε κομμένη την ανάσα παρακολούθησε όλη η Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης (21/02) τον συγκλονιστικό επαναληπτικό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος Bettson, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.
Η απογοήτευση στη Θεσσαλονίκη για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ ήταν έντονη, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Μάλιστα, η ρεπόρτερ Λία Χριστάρα, δεν κατάφερε να κρύψει τη στεναχώρια της. Βγαίνοντας στον αέρα της ΕΡΤ, η Λία Χριστάρα δε συγκράτησε τα δάκρυά της για τον αποκλεισμό της ομάδας . Οι παρουσιαστές σχολίασαν πως, «η συγκίνηση της Λίας είναι από τον αέρα και το κρύο».
«Γιατί να το κρύψω;»
«Όχι, όχι, όχι... Είναι από τα χθεσινά η συγκίνησή μου γιατί από την αγανάκτηση και από το σοκ, πέρασα στη συγκίνηση. Από αυτά που συνέβησαν χθες στο γήπεδο. Γιατί να το κρύψω; Να το πούμε να το ξεπεράσουμε. Ότι είχα να πω το είπα, ότι θέλει ας πει ο Κώστας τώρα», απάντησε η ίδια, δίνονται πάσα στον συνάδελφό της.
- «Δεν θα γίνουν τσίρκο»: Σκέψεις της πρυτανείας του ΑΠΘ για «λουκέτο» στην αίθουσα τελετών για τις ορκωμοσίες
- Σε γεωπολιτικό αδιέξοδο ο Τραμπ: Στερεύουν οι επιλογές των ΗΠΑ απέναντι στο Ιράν
- Η νέα στρατηγική του ΝΑΤΟ: Αποτροπή μέσω μιας Συμμαχίας Ετοιμότητας;
- «Πόλεμος» για το νερό: Σφοδρές αντιδράσεις για την υποχρεωτική απορρόφηση ΔΕΥΑ από ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ