Viral|29.04.2024 13:37

ΗΠΑ: Γάτα κρύφτηκε σε κούτα και την ταχυδρόμησαν 1.600 χιλιόμετρα μακριά

Newsroom

Μια οικογένεια στις ΗΠΑ επανενώθηκε με τη γάτα της, αφού κατά λάθος ταχυδρομήθηκε εκατοντάδες μίλια μακριά στην Καλιφόρνια με την επιστροφή ενός πακέτου.

Η Γκαλεάνα εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Γιούτα νωρίτερα αυτό το μήνα - προκαλώντας εκτεταμένες έρευνες από τους ιδιοκτήτες για το αγαπημένο εξαφανισμένο γατάκι.

Πώς σώθηκε η γάτα

Διασώθηκε από έναν εργαζόμενο της Amazon σχεδόν μια εβδομάδα αφού πήδηξε μέσα σε ένα από τα πακέτα της οικογένειας χωρίς να γίνει αντιληπτή.

Σύμφωνα με το BBC, η γάτα ήταν καλά στην υγεία της παρά το γεγονός ότι δεν είχε τροφή ή νερό για μέρες.

«Η Γκαλεάνα λατρεύει τα κουτιά, είναι απλά μέρος της προσωπικότητάς της», δήλωσε η Κάρι Κλαρκ, ιδιοκτήτρια της γάτας, στην τηλεόραση KSL του NBC, θυγατρική του NBC στη Γιούτα, όταν εξήγησε πώς το κατοικίδιο της οικογένειάς της κατέληξε τόσο μακριά από το σπίτι της.

Η γάτα σώθηκε τελικά από το μεγάλο κουτί, το οποίο περιείχε επίσης ζευγάρια ατσάλινες μπότες εργασίας, από έναν εργαζόμενο της Amazon, ο οποίος την πήγε στον κτηνίατρο.

Εκεί, σαρώθηκε το μικροτσίπ της γάτας και εμφανίστηκαν τα στοιχεία επικοινωνίας της κας Κλαρκ. Ο κτηνίατρος τηλεφώνησε στη συνέχεια για να εξηγήσει τι είχε συμβεί.

γάταΓιούταειδήσεις τώραΗΠΑ