Viral|27.07.2024 09:07
«Χωρίσαμε πριν τις πανελλήνιες»: Η ατάκα κοριτσοπαρέας στο Λιμάνι του Πειραιά, πριν πάνε διακοπές
NewsroomΟυρές και σήμερα (27/7) στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς αφήνει την πόλη και το νέο κύμα αδειούχων.
Όπως πάντα, τα νέα παιδιά κλέβουν την παράσταση με τις ατάκες τους! Η κάμερα της ΕΡΤ συνάντησε μια κοριτσοπαρέα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο πλοίο για Νάξο.
Δύο από τις κοπέλες μόλις τελείωσαν τις πανελλήνιες ενώ η τρίτη της παρέας φέτος θα πάει στην Γ’ Λυκείου. Ξενύχτησαν, πήγαν κατευθείαν στο λιμάνι, αλλά δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους.
Κάποια στιγμή η δημοσιογράφος τις ρώτησε αν έχουν αγόρια και η απάντηση που πήρε την άφησε άφωνη: «Όχι, καλά είμαστε ακόμα νομίζω. Είμαστε πολύ μικρές».
«Χωρίσαμε πριν τις πανελλήνιες» συμπλήρωσε γελώντας η μία κοπέλα.
Διαβάστε ακόμη
- Συγκλονίζει η νέα τραγωδία με 15 νεκρούς σε ελληνικά ύδατα - Τι λένε δήμαρχος και Λιμενικό για τις συνθήκες
- «Μετωπική» Πλεύρη-αντιπολίτευσης για την τραγωδία στη Χίο: Ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο Λιμενικό
- Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN που ρώτησε για Έπσταϊν: «Είσαι η χειρότερη»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»