Viral|12.08.2024 12:11
Κορινθία: Με επιτυχία έγινε και φέτος το φεστιβάλ «Pig Floyd» με.... Pink Floyd και γουρουνοπούλα!
NewsroomΤον γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες από το μοναδικό φεστιβάλ «Pig Floyd» που συνδυάζει γουρουνοπούλα με μουσική των Pink Floyd!
Η πρωτότυπη ιδέα υλοποιήθηκε για δεύτερη φορά στην Κορινθία και συγκεκριμένα στο χωριό Κλημέντι και το όνομα του φεστιβάλ προήλθε από την ιδέα των διοργανωτών να συνδυάσουν την αγάπη τους για τους Pink Floyd με την… γουρουνοπούλα!
Ένα πλούσιο μενού και μουσική
Η είσοδος στο φεστιβάλ ήταν ύψους 23 ευρώ και το μενού περιελάμβανε: Γουρουνοπούλα κριτσανιστή, χειροποίητη χορτόπιτα, χωριάτικη σαλάτα, φέτα, τζατζίκι, φρεσκοτηγανισμένες πατάτες και ζυμωτό ψωμί στον ξυλόφουρνο.
Για τους vegan είχε ληφθεί μέριμνα με κυρίως πιάτο μπριάμ από ντόπια λαχανικά.
Διαβάστε ακόμη
- Πώς ο κύκλος βίας στη Γαλλία θα επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές - Διεθνολόγος εξηγεί στο ethnos.gr
- «Παραλιακό Βατικανό» με καφετέριες και κλαμπ χωρίς έλεγχο των δήμων βλέπουν εννέα δήμαρχοι της νότιας Αττικής
- Το AI που δουλεύει για τον Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης που «κυβερνά» και το άνοιγμα του Άδωνι σε Καραμανλή
- Με «γαλλικό κλειδί» θέλει να ανοίξει την πόρτα της συσπείρωσης η κυβέρνηση: Το αφήγημα και τα πυρά