Μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα ξεβράστηκε σε ακτή της Αυστραλίας - «Είναι τρομακτικό»
NewsroomΈνα μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα ξεβράστηκε σε ακτή της Αυστραλίας, προκαλώντας σύγχυση στους ντόπιους αλλά και στους ειδικούς σχετικά με το τι θα μπορούσε να είναι.
Το περίεργο πλάσμα εντόπισε μία 42χρονη, η οποία έκανε βόλτα με τα σκυλιά της. «Τα σκυλιά μου το ανακάλυψαν στην παραλία και το μύριζαν. Είναι πολύ τρομακτικό. Οι κόγχες των ματιών του είναι τεράστιες. Κολυμπάμε στην παραλία κάθε εβδομάδα το καλοκαίρι, οπότε σοκαρίστηκα πολύ όταν σκέφτηκα ότι ένα τόσο μεγάλο ψάρι ξεβράστηκε εκεί», είπε.
Τι μπορεί να είναι
«Ορισμένοι είπαν ότι θα μπορούσε να είναι ένα γιγάντιο σφαιρόψαρο ή ένα καλαμαράκι. Έμοιαζε όντως με σφαιρόψαρο, αλλά δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο», σχολίασε.
Από την πλευρά του ο βιολόγος θαλάσσιας ζωής Lawrence Chlebeck επεσήμανε ότι τα μεγάλα αγκάθια κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης υποδηλώνουν ότι είναι μεγάλο τελεόστεο ή οστέινο ψάρι.
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 14 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες