Viral|23.12.2024 23:20
Ασκήσεις ισορροπίας που θυμίζουν... Κάστρο του Τακέσι στην Άρτα λόγω έργων
NewsroomΑσκήσεις ισορροπίας αναγκάζονται να κάνουν οι κάτοικοι της Άρτας λόγω των έργων, που εκτελούν τα συνεργεία του δήμου στο κέντρο της πόλης.
Το τσιμέντο στο συγκεκριμένο σημείο είναι ακόμα νωπό, έτσι τα συνεργεία έφτιαξαν έναν στενό διάδρομο με σανίδες, στον οποίο πρέπει να ανέβουν οι περαστικοί για να διασχίσουν τον δρόμο.
TΌπως παρατήρησε κάτοικος είναι τόσο δύσκολο να ισορροπήσει κανείς στις σανίδες, που μοιάζει με πρόκληση από την ιαπωνική εκπομπή «Κάστρο του Τακέτσι».
TΔιαβάστε ακόμη
- «Αντουανέτες» και «Ροβεσπιέροι» α λα ελληνικά: Συνεχίζεται η... «γαλλική» κόντρα κυβέρνησης - ΕΛ.Α.Σ.
- Μηχανικοί ΤΕΕ: Πώς θα δοθεί λύση στο «έμφραγμα» της Αττικής - Οι προτάσεις για σχολεία, Κηφισό και ωράρια
- Απίστευτη καταγγελία μητέρας στη Χαλκιδική: Θρησκευτικό κήρυγμα... κατά του Halloween σε σχολείο
- Ο CEO της Ryanair προειδοποιεί: Έρχεται η μεγαλύτερη αύξηση όλων των εποχών στις τιμές των εισιτηρίων