Viral|06.01.2025 12:10
Τα Θεοφάνεια που πήγαν όλα λάθος: Χάθηκε ο σταυρός - Τον βρήκε τελικά μπουλντόζα
NewsroomΤα Θεοφάνεια στην Ελλάδα συχνά συνοδεύονται από κωμικοτραγικά περιστατικά, όπως λογομαχίες ακόμα και ξύλο μεταξύ όσων βουτούν για να πιάσουν τον σταυρό.
Πριν από επτά χρόνια στο χωριό Χέρσο στο Κιλκίς όλα πήγαν λάθος κατά τον αγιασμό υδάτων. Ο ιερέας έριξε τον σταυρό στο κανάλι της περιοχής, αλλά αυτός χάθηκε. Ορισμένοι τολμηροί βούτηξαν στα λασπωμένα νερά, ψάχνοντας επί ώρες μάταια. Στις προσπάθειες συνέδραμε και όχημα της πυροσβεστικής.
Τη λύση έδωσε τελικά μία μπουλντόζα, η οποία ξέθαψε από τον σταυρό από το χώμα. Οι ντόπιοι άρχισαν να πανηγυρίζουν, ενώ κάποιος πιο ριψοκίνδυνος πιάστηκε από τον εκσκαφέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελετή για τον αγιασμό των υδάτων ολοκληρώθηκε απόγευμα.
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί «παίζουν» εκλογές το φθινόπωρο: Ποια σενάρια είναι στο τραπέζι - Τι θα κρίνει τις αποφάσεις στο Μαξίμου
- Απομονωμένος σε ειδικό θάλαμο στο Αττικόν ο 70χρονος από το κρουαζιερόπλοιο με τον χανταϊό
- Η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ - Σι στο Πεκίνο, οι προσδοκίες και τα θέματα «αγκάθια» που θα τεθούν στο τραπέζι
- Η νέα δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η άγρια κόντρα για τις υποκλοπές και η Τζάκρη που ταλαιπωρεί την Χαριλάου Τρικούπη