Σχοινούσα: Viral ο 92χρονος παππούς που χορεύει με την εγγονή του
NewsroomΜια ακόμη συγκινητική στιγμή χάρισε ο 92χρονος Γιώργος Κωβαίος από τη Σχοινούσα, καθώς σηκώθηκε και χόρεψε σε πανηγύρι του νησιού κάνοντας φιγούρες που ούτε νέοι δεν θα έκαναν.
Ο κ. Γιώργος και η εγγονή του, Ποθητή, βρέθηκαν στη Γιορτή της Φάβας, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Σχοινούσα. Παρά τα 92 του χρόνια, ο κ. Γιώργος απέδειξε πως όταν ξεκινά η μουσική, δεν τον σταματά τίποτα. Σηκώθηκε στην πίστα και με τη συνοδεία της εγγονής του πρωτοστάτησε στον χορό, παρασύροντας τους παρευρισκόμενους.
«Εκεί όπου ο χορός ενώνει τις γενιές»
«Εκεί όπου ο χορός ενώνει τις γενιές», αναφέρει η λεζάντα του βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media. Παρόμοιο βίντεο είχε γίνει viral και πριν από μερικά χρόνια, στην 9η Γιορτή Φάβας, όταν ο κ. Γιώργος και η Ποθητή είχαν χορέψει ξανά μαζί, συγκινώντας το κοινό.
T- Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
- Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
- Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία