Απίστευτος στόχος: Άνδρας πήδηξε από γέφυρα στη Φλόριντα και προσγειώθηκε... σε καγιάκ
NewsroomΑυτό που ξεκίνησε ως μια εντυπωσιακή βουτιά στη Φλόριντα, κατέληξε σε αναπάντεχη... σύγκρουση, όταν ένας άνδρας πήδηξε από γέφυρα στο Ορλάντο και βρέθηκε πάνω σε ένα καγιάκ με δύο ανυποψίαστους επιβάτες.
Το viral βίντεο
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από φίλο του επίδοξου βουτηχτή και έχει γίνει viral. Στα πλάνα, ο άνδρας εκτελεί άλμα από τη γέφυρα με στυλ και αυτοπεποίθηση, μόνο που αντί για το νερό, τον περίμενε μια «μαλακή προσγείωση» πάνω στο καγιάκ.
Το αποτέλεσμα; Και οι τρεις βρέθηκαν στο νερό – όχι απαραίτητα με τον τρόπο που είχαν προγραμματίσει. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, μόνο εκπλήξεις και αρκετά άτομα μούσκεμα!
Το βίντεο έκανε τον γύρο των social media, με χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν την ατυχία των καγιάκερ αλλά και τη... στόχευση του βουτηχτή. Όπως έγραψε κάποιος: «Δεν ήταν βουτιά, ήταν κανονικό delivery από αέρος!».
- Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
- Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
- Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια