Χάος σε πανήγυρι: Άγριος καυγάς, πέταγαν μέχρι και καρέκλες – Μάταια προσπαθούσε να τους ηρεμίσει η Γωγώ Τσαμπά
NewsroomΑναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 10 Αυγούστου σε πανηγύρι που διεξαγόταν στα Σιταράλωνα Αιτωλοακαρνανίας, όταν σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ παρευρισκομένων.
Τι ακριβώς συνέβη
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η ένταση κλιμακώθηκε και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει συμπλοκή.
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, εκτοξεύτηκαν τραπέζια, καρέκλες και μπουκάλια, την ώρα που στη σκηνή τραγουδούσε η γνωστή ερμηνεύτρια Γωγώ Τσαμπά. Η ίδια απηύθυνε έκκληση για ηρεμία και διέκοψε προσωρινά τη συναυλία, δηλώνοντας πως σε περίπτωση που δεν σταματήσει η ένταση, θα αποχωρήσει από τη σκηνή.
Επαναλαμβανόμενα περιστατικά
Το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο, καθώς παρόμοια επεισόδια έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες σε πανηγύρια στην ευρύτερη περιοχή. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, σημειώθηκε συμπλοκή ανάμεσα σε πολίτες και μέλος της διοργάνωσης, στο τέλος τοπικής εκδήλωσης.
Ακόμη πιο σοβαρό ήταν το περιστατικό που καταγράφηκε τον Ιούνιο στη Λέσβο, όπου ένας 35χρονος δέχτηκε 18 χτυπήματα με μαχαίρι κατά τη διάρκεια πανηγυριού.
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα