Αλπερέν Σενγκούν: Πήγε σε ελληνικό εστιατόριο στο Μαρμάρι και έσπασε δεκάδες πιάτα με την «Ψυχεδέλεια» της Βίσση!
NewsroomΣτην ελληνική ταβέρνα «Μάνος» στο Μαρμάρι της Τουρκίας βρέθηκε ο Αλπερέν Σενγκούν, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου με την Εθνική Τουρκίας στο Eurobasket 2025, που διεξήχθη στη Λετονία.
Ελληνικό γλέντι με πιάτα και χορό
Ο σέντερ των Χιούστον Ρόκετς, που απασχόλησε πρόσφατα τα μέσα τόσο με την αγωνιστική του απόδοση όσο και με κάποιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις, δείχνει να αφήνει πίσω του την ένταση και να απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του, πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ για την έναρξη της σεζόν στο NBA.
Σύμφωνα με το Politisonline.com, ο Τούρκος All-Star επισκέφθηκε την παραδοσιακή ταβέρνα «Μάνος», που φημίζεται για το φαγητό και την αυθεντική ελληνική ατμόσφαιρα. Εκεί, τον υποδέχτηκε θερμά ο γιος του ιδιοκτήτη, Γιάννης Μάγκος, ο οποίος σήκωσε τον Σενγκούν από το τραπέζι για να τον μυήσει στα ελληνικά έθιμα — σπάζοντας δεκάδες πιάτα μαζί του.
Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήρθε όταν ο Γιάννης Μάγκος έσπασε ένα πιάτο στο κεφάλι του Σενγκούν, με τον NBAer να δέχεται την κίνηση με χαμόγελο και ενθουσιασμό, ως μέρος του εορταστικού κεφιού.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον Αλπερέν Σενγκούν και τον Γιάννη Μάγκο αγκαλιασμένους και χαμογελαστούς, να ποζάρουν για αναμνηστική φωτογραφία, η οποία κάνει ήδη τον γύρο των social media
- Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
- Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
- «Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
- Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία