Χαμός στην Ιταλία: Πολιτικός έπεσε πάνω σε βιτρό 93 ετών και το έκανε κομμάτια
NewsroomΈνα βίντεο κάνει τον γύρο του dιαδικτύου, στο οποίο φαίνεται ένας πολιτικός από τη Σαρδηνία να σκοντάφτει και να πέφτει πάνω σε ένα βιτρό ανεκτίμητης αξίας σε υπουργείο στη Ρώμη, με αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή του.
Στις εικόνες από μια δεξίωση στο υπουργείο στις 12 Νοεμβρίου, ο Εμανουέλε Κάνι, περιφερειακός σύμβουλος της Σαρδηνίας αρμόδιος για θέματα βιομηχανίας, φαίνεται να χάνει την ισορροπία του κατεβαίνοντας τις σκάλες.
Ο Κάνι προσπάθησε να ισορροπήσει, αλλά δεν τα κατάφερε και έπεσε με το κεφάλι πάνω στον «Χάρτη Εργασίας», ένα βιτρό του Ιταλού μοντερνιστή καλλιτέχνη Μάριο Σιρόνι (1885-1961).
Το βιτρό έγινε χίλια κομμάτια, αφήνοντας τους καλεσμένους έκπληκτους.
Δείτε το βίντεο εδώ
Ο πολιτικός δεν τραυματίστηκε από την πτώση και εξέφρασε στη συνέχεια τη «βαθιά θλίψη του για τη ζημιά» που προκάλεσε στο έργο. Το βιτρό κοσμούσε το κτίριο από το 1932, όταν στέγαζε το Υπουργείο Εταιρειών του φασιστικού καθεστώτος του Μουσολίνι.
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο