Viral|01.11.2019 15:31

Θεσσαλονίκη: Σάλος με την εικόνα δύο ροτβάιλερ μέσα σε κλουβιά έξω από κλαμπ

Newsroom

Σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε μία εικόνα με δύο Ροτβάιλερ να βρίσκονται το βράδυ της Πέμπτης 31 Οκτωβρίου, σε δύο μικρά κλουβιά, πολύ κοντά στην είσοδο γνωστού κλαμπ στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης.

Φιλόζωοι και άλλοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανήρτησαν διάφορα σχόλια με κατηγορίες σε βάρος της επιχείρησης, για τον τρόπο που μεταχειρίστηκε τα ζώα, αλλά και για τη μέθοδο που επέλεξε προκειμένου να προβάλει το κατάστημα διασκέδασης.

Το ethnos.gr επικοινώνησε με εκπροσώπους της επιχείρησης, οι οποίοι τόνισαν κατηγορηματικά ότι «ουδεμία σχέση έχει το κατάστημα με το περιστατικό» και ότι δεν γνωρίζουν ποιος τοποθέτησε τα σκυλιά σε κλουβιά πολύ κοντά στην είσοδο του μαγαζιού. Μάλιστα, η επιχείρηση προχώρησε και σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρει ότι «αναφορικά με το περιστατικό που χτες βράδυ έλαβε χώρα έξω από την επιχείρησή μας και για το οποίο έγινε πολλή συζήτηση ήδη, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με την παρουσία των ζώων στον χώρο της πλατείας Μοριχόβου.

Μόλις έγινε και από εμάς αντιληπτή η παρουσία τους, αυτά είχαν ήδη απομακρυνθεί. Άθελά μας εμπλακήκαμε σε μία συζήτηση, ενώ δεν έχουμε ακριβή και έγκυρη γνώση του πώς και γιατί βρέθηκαν εκεί.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι σεβόμαστε απόλυτα τα ζώα και δεν θα είχαμε ποτέ εμπλοκή σε ενέργειες που θα τα έθιγαν με οποιοδήποτε τρόπο». Μάλιστα, στην ανάρτησή της η επιχείρηση προσθέτει ότι «παρακαλούμε πολύ να αφαιρεθεί οποιαδήποτε αναφορά στην επιχείρησή μας εφεξής σχετικά με το περιστατικό αυτό».

Από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης ανέφεραν στο ethnos.gr ότι δεν έγινε κάποια μήνυση για το γεγονός. Ωστόσο, περιπολικό κλήθηκε και πήγε στο σημείο, όμως, την ώρα που έφτασε δεν υπήρχαν έξω από το κατάστημα τα σκυλιά ή τα κλουβιά.   

ροτβάιλερ