Viral|01.11.2019 17:18

Κύπρος: Άνδρας οδηγεί το φορτηγό του μόνο με τα πόδια και γίνεται viral (vid)

Newsroom

Ένας οδηγός νταλίκας στην Κύπρο τράβηξε βίντεο στο οποίο φαίνεται να οδηγεί μόνο με τα πόδια. Το σχετικό βίντεο έγινε πολύ γρήγορα viral στα social media, ενώ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Σε αυτό φαίνεται ο οδηγός να κινεί το αυτοκίνητο του σε κεντρικό δρόμο, ενώ στο τιμόνι έχει μόνο τα πόδια του. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, καταγράφει αυτό το στιγμιότυπο με το κινητό του.

Ο οδηγός κατηύθυνε το αυτοκίνητό του για αρκετή ώρα με τα πόδια του και ταυτόχρονα άκουγε μουσική και κατέγραφε την πράξη του.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, μετά από καταγγελίες το συγκεκριμένο βίντεο έφτασε στην αστυνομία,  η οποία μετά από έρευνα προχώρησε στον εντοπισμό του οδηγού.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, πρόκειται για οδηγό νταλίκας και πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες σε σχέση με επικίνδυνη και αλόγιστη οδήγηση. Η αστυνομία Κύπρου αναφερόμενη σε αυτό το περιστατικό, προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Twitter, στην οποία έγραψε: «η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι ούτε χαβαλές. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στο τιμόνι σεβόμενοι τόσο τη δική μας ζωή όσο και των άλλων».

T

Κύπροςοδήγηση