Σκύλος χτυπάει κουδούνι σπιτιού τα χαράματα γιατί τον κλείδωσαν απ' έξω (vid)
NewsroomΈνα πανέξυπνο τετράποδο στην Τζόρτζια των ΗΠΑ χτυπούσε το κουδούνι στις 2 τα ξημερώματα για να ξυπνήσει τους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι τον κλείδωσαν κατά λάθος έξω από το σπίτι.
Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα που υπήρχε στο κουδούνι της οικίας. Ο σκύλος εμφανίζεται ξαφνικά και μυρίζει μετά μανίας γύρω από το σημείο που είναι η κάμερα. Στη συνέχεια χρησιμοποιεί την μουσούδα του για να πατήσει το κουδούνι και αφού περιμένει για λίγο, μετά ακούει ένα θόρυβο από μακριά και κατεβαίνει από την βεράντα, για να επιστρέψει και πάλι και να δοκιμάσει να χτυπήσει το κουδούνι αυτή τη φορά με το πόδι. Στέκεται και περιμένει να του ανοίξουν, άγνωστο για πόση ώρα, αφού το βίντεο κάπου εκεί σταματά.
Η προσπάθεια του σκύλου πάντως φαίνεται να ήταν έφερε αποτέλεσμα, αφού ο πατέρας της τριμελούς οικογένειας, που εκείνη την ώρα κοιμόταν, ξύπνησε από τον θόρυβο του κουδουνιού και τον έβαλε μέσα στο σπίτι.
- Πώς ο Τραμπ επαναλαμβάνει το λάθος του Μπους 23 χρόνια μετά το Ιράκ
- Είναι επίσημο: Ξεκινούν οι πρώτες απεργίες στα βενζινάδικα - Σε ποιες περιοχές και από πότε
- Πέθανε η κυρά Ρηνιώ σε ηλικία 108 ετών - Ήταν η γηραιότερη γυναίκα στην Κάλυμνο
- Instagram: Ορατά όλα τα μηνύματα - Ποια λειτουργία σταματά από Μάιο