Viral|15.11.2019 17:00
Η Λένα Ζευγαρά, ένα τσιφτετέλι και η κλούβα των ΜΑΤ στα Εξάρχεια (vid)
NewsroomΤο γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που έχει ανεβάσει το Luben. Στο βίντεο - που δεν γνωρίζουμε εάν είναι αυθεντικό ή όχι- φαίνεται μία κλούβα των ΜΑΤ με φωτορυθμικά να παίζει δυνατά την επιτυχία της Λένας Ζευγαρά «Έλα έλα».
Σύμφωνα με το Luben που «ανέβασε» και το εν λόγω βίντεο, το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες στη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Φειδίου, στα Εξάρχεια. Ένα μπλε φως που αναβόσβηνε και θύμιζε έντονα φωτορυθμικά έπαιζε ταυτόχρονα με το γνωστό τσιφτιτέλι «Έλα έλα» από την Λένα Ζευγαρά.
Διαβάστε ακόμη
- «Μπορούμε να δούμε το Φεγγάρι»: Πιο κοντά στη Σελήνη από τη Γη τα μέλη της αποστολής Artemis II
- «Σ' έφτιαξα, αλλά μου χρωστάς γιατί έκανα τον κόσμο τούμπα»: Ο σοκαριστικός διάλογος Σκρέκα με τον πρώην πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη μετά από ανάρτηση για την υπόθεση revenge porn
- Ανείπωτη τραγωδία στην Κόρινθο: Κατέρρευσε μπαλκόνι στη μέση του δρόμου - Νεκρή μητέρα, τραυματίστηκαν τα παιδιά της